Ana sayfa Dizi Fragmanları Meryem, o gecede herkesi büyüleyecek! Yaralı Kuşlar 31. Bölüm Fragmanı

Meryem, o gecede herkesi büyüleyecek! Yaralı Kuşlar 31. Bölüm Fragmanı

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan günlük dizi Yaralı Kuşlar’ın yeni bölümünde Meryem, herkesi şaşırtan bir tarzla ortaya çıkacak!

Başrollerinde Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen’in oynadıkları dizinin pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde Meryem, güzelliği ile Levent’i de şaşırtacak!

Yaralı Kuşlar 31. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Levent arasında neler olacak?

Melis, gün geçtikçe Meryem’e karşı cephe alıyor.Meryem ise Melis’in neden bu şekilde davrandığına anlam veremiyor. Metehanoğlu ailesi hep birlikte yemeğe davetlidir. Ömer, ablasının da yemeğe gelmesini ister ancak Meryem kararlıdır.

Çünkü Meryem’in gece için giyebileceği güzel bir elbisesi yoktur. Fakat bu durum bir şekilde çözülür ve Meryem adeta prensesler gibi olur. Levent ise genç kızın güzelliği karşısında şaşkınlığını gizleyemez.

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de!

Hikayemiz, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le hayata tutunma çabasını konu almaktadır.

Ancak Ömer’in öz babasıyla karşılaşması sonucu kartlar yeniden dağıtılacak hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.