Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ekranlara geri mi dönüyor? Oyuncunun sürprizi var!..

Bergüzar Korel ekranlara geri mi dönüyor? Oyuncunun sürprizi var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kasım ayında üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte bir süredir Londra’da bulunuyordu.

Ünlü çift İstanbul’a döndü. Bir süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel en son Kanal D’nin Vatanım Sensin dizisiyle ekranlarda yer almıştı.

Ali, Han ve Leyla adından üç çocuğu olan ünlü oyuncu bir süredir sadece çocuklarının bakımı ile ilgileniyor.  Ünlü oyuncunun hayranları Korel’in ne zaman ekranlara döneceğini merak ediyor.

Hayranlarıyla sosyal medyada hasret gideren Bergüzar Korel’in son paylaşımı oyuncudan yeni proje haberi bekleyen hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Bergüzar Korel ekranlara geri mi dönüyor? Oyuncunun sürprizi var!.. 7

Oyuncu instagramdan paylaştığı fotoğrafının altına yazdıklarıyla hayranlarına; ‘Ekranlara geri mi dönüyor?’ dedirtti. Bergüzar Korel paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Ne zamandır bir şey paylaşamıyorum. Gün gelecek 24 saat yetmeyecek deselerdi abartmayın yahu derdim.

Kesin bilgi YETMİYOR. Bin şükür bugünümüze. O ayrı. Sağlığımız ile ağzımızın tadı yerinde olsun evlatlarımızla her şeye yeterim ben. Benim için hem çok yoğun hem de heyecanlı zamanlar başlıyor.

Hayatım eskisine göre çok daha mobil çok daha programlı olmak zorunda. Programlı olmak tamam ama şu hareketli hale alışmak biraz zaman alacak sanırım. Az bi zaman sonra buralarda daha çok görüşeceğiz. Beklemede kalın.”

Paylaşımında, oyuncunun saç rengini değiştirdiği de gözlerden kaçmazken hayranları, çok heyecanlandıklarına dair yorumlarda bulundular.