Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, Özge Özpirinçci, Sinem Kobal ve Başak Dizer herkesi duygulandıran işbirliği için harekete geçtiler!

Bergüzar Korel, Özge Özpirinçci, Sinem Kobal ve Başak Dizer herkesi duygulandıran işbirliği için harekete geçtiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat’ta yaşanan iki ayrı deprem ve yine 20 Şubat’taki iki depremle sarsılan 10 ilimizde yaşanan felaket sonrası, bölgedeki insanların ihtiyaçlarının giderilmesi kapsamında bazı kurum ve kuruluşların faaliyetleri sürüyor.

Gönüllü pek çok insan, spor, iş ve sanat camiasından tanınmış kişilerle birlikte dizi ve sinema filmleriyle popüler olan pek çok isim de bu mücadelede ön saflarda rol aldılar. Hem yardım kuruluşları, derneklerle birlikte koordinasyonlarda çalıştılar hem de aradan geçen 1 ayın ardından deprem bölgesindeki insanların ihtiyaçları için hala dikkat çeken mesajlar yayınlıyor, kimi organizasyonlarda görev almaya devam ediyorlar.

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği olan UCİM ile kol kola veren bazı isimler, bölgeye giderek deprem sonrasında travma yaşayan çocuklarla bir araya geliyor. Geçtiğimiz günlerde UCİM ile hareket eden isimlerden bazı isimler, depremzede çocuklarla buluşmuştu. Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Ahu Yağtu, Yıldız Çağrı Atiksoy’un da aralarında olduğu oyuncular, Gaziantep ve Maraş’a giderek moral ziyareti düzenlemiş, çocuklarla buluşmuştu.

Bergüzar Korel, Özge Özpirinçci, Sinem Kobal ve Başak Dizer herkesi duygulandıran işbirliği için harekete geçtiler! 8

UCİM Derneği’ne bu faaliyetlerinde destek veren 4 ünlü isimle birlikte iki ayrı projenin sürdürüldüğü de öğrenildi. Dernek başkanı Saadet Özkanefe’nin yaptığı paylaşımı, bizzat projede yer alan isimlerden olan Bergüzar Korel de instagram sayfasından duyurdu.

Projede ayrıca ünlü oyuncular Özge Özpirinçci ve Sinem Kobal ile birlikte Stil Danışmanı ve aynı zamanda Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi olan Başak Dizer de yer alıyor.

Bergüzar Korel, Özge Özpirinçci, Sinem Kobal ve Başak Dizer herkesi duygulandıran işbirliği için harekete geçtiler! 9

Paylaşımda Saadet Özkanefe’nin “Bazı insanlar merhametlidir, dünyaya kalpleri iyi gelir. Çocuklar ruh sağlığı uzmanları ile ziyaret edilecek, atölyeler yapılacak” sözleriyle 4 ünlü ismin çocuklarla çeşitli etkinliklere katılacağı duyuruldu.

İki farklı proje için çalışıldığının kaydedildiği mesajı duyuran Bergüzar Korel, Özge özpirinçci ve Başak Dizer’in yer aldığı bir kareyle birlikte “Bazı emekleri paylaşmazsın ama nereye dokunacağını ve faydasını bilirsin. İki ayrı proje var ve ciddi emek veriliyor” yorumunu yaptı.