Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel Halit Ergenç ile paylaşımında takipçilerine öyle bir soru sordu ki ortalık karıştı!

Bergüzar Korel Halit Ergenç ile paylaşımında takipçilerine öyle bir soru sordu ki ortalık karıştı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, meslektaşı Halit Ergenç ile olan mutlu evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. 13 yıl önce nikah masasına oturan ünlü çiftin üç çocuğu bulunuyor. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ilk çocukları Ali’yi 2010 yılında, Han’ı 2020 yılında ve kızları Leyla’yı ise geçen yıl Kasım ayında kucaklarına aldılar.

Oğlu Han’ın doğumundan sonra ekranlara ara veren ve çocuklarının bakımıyla ilgilenen Bergüzar Korel hayranlarıyla sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla bir araya geliyor.

27 Ağustos’ta 40 yaşına basan oyuncu doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Instagram hesabında doğum gününden fotoğraflar paylaşan Korel, eşi Halit Ergenç ile birlikte verdiği pozu paylaşarak takipçilerine kafa karıştıran bir soru yöneltti.

Bergüzar Korel Halit Ergenç ile paylaşımında takipçilerine öyle bir soru sordu ki ortalık karıştı! 9

Oyuncu paylaşımında, “Tanıştığımızda Halit şu anki yaşımdan 7 ben ise 18 yaş küçüktüm. Fotoğraftakilerin yarısından fazlasının ortalaması ise sanırım 30 yıl. Sizce ben kaç yaşındayım? Teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korel Halit Ergenç ile paylaşımında takipçilerine öyle bir soru sordu ki ortalık karıştı! 10

Bergüzar Korel, doğum gününde aralarında ünlü senarist Sema Ergenekon, sunucu Esra Erol  ve oyuncu Onur Büyüktopçu’nun da bulunduğu yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Oyuncu keyifli anlarından fotoğrafları takipçileriyle de paylaştı.

Bergüzar Korel Halit Ergenç ile paylaşımında takipçilerine öyle bir soru sordu ki ortalık karıştı! 11

Yakın dostlarının Bergüzar Korel için yaptırdığı doğum günü pastası da dikkat çekti. Korel’in günlük hayatında en çok kullandığı cümleler doğum günü pastasının üzerine yazıldı. Oyuncu pastayı, “Beni çok iyi tanıyan dostlarım var!” notuyla paylaştı.