Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hayranları merakta! Tuzak dizisinde Bensu Soral ile uyum nasıl olacak?

Akın Akınözü hayranları merakta! Tuzak dizisinde Bensu Soral ile uyum nasıl olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, kocası Hakan Baş ile olan sorunlarını çözdükten sonra yeniden setlere dönecek olmanın da heyecanını yaşıyor. Hem özel hayatını yeniden bir düzene koyan oyuncu hem de geçen yaz ayında Cam Tavanlar isimli diziyle birlikte setlere verdiği uzun arayı bitirmişti.

Cam Tavanlar projesinin kısa sürmesinin talihsizliğini yaşayan ve performansıyla da olumsuz eleştiriler de alan oyuncu, şimdi ise tv8 ekranında Tuzak isimli yeni bir diziye hazırlanıyor. Akın Akınözü, İlayda Çevik ve Talat Bulut ikilisinin de başrolünde yer aldığı Tuzak dizisi için de heyecanlı bir bekleyiş var.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğününe eşi Hakan Baş ile birlikte katılan ve mutluluk saçan Bensu Soral, yeni dizi projesini de ilk kez duyurmuştu. Tuzak dizisi için anlaşma yaptığını doğrulayan oyuncu, “Tuzak bir dizide, tv8’de başlayacağız. Çok güzel olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Akın Akınözü hayranları merakta! Tuzak dizisinde Bensu Soral ile uyum nasıl olacak? 8

Partneri Akın Akınözü ve diğer rol arkadaşları ile henüz tanışmadığını dile getiren Bensu Soral, ekipte yer alan bazı isimlerle ise daha önceden çalıştıklarını ifade etti. Hercai dizisiyle büyük popülerlik elde eden Akın Akınözü, geçen sezon ise Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel ve Meriç Aral ile birlikte kamera karşısına geçmişti. Oyuncunun hayranları, şimdi de Bensu Soral ile partnerliğin nasıl gerçekleşeceğini merak ediyor.

Bensu Soral, yeni dizisi için çok heyecanlı ve projeden bir hayli etkilenmiş gözüküyor. Oyuncu, “Daha hiç tanışmadık hiçbir oyuncu ile, ama arkadaşım olan çok oyuncu var projede. Bu hafta içi tanışmadıklarımla tanışacağım. Çok güzel olacağını düşünüyorum, çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Akın Akınözü hayranları merakta! Tuzak dizisinde Bensu Soral ile uyum nasıl olacak? 9

Akın Akınözü’nün partneri olması noktasında yurt dışındaki dizi hayranlarının da fazlasıyla konuştuğu bir isim haline gelen Bensu Soral’ın yeni rolündeki performansı da merak konusu oldu.

Akın Akınözü ve Bensu Soral ikilisinin uyumu ve enerjisi Tuzak isimli yeni dizinin de başarısına önemli bir etki edecek gibi gözüküyor.

Bensu Soral heyecanlı ve yeniden setlere döneceği için memnun. Hayranları ise hem rolünü hem performansını hem de Akın Akınözü ile uyumunun nasıl olacağının merakını yaşıyor.