Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel hayranları bekliyor, acaba kocası Halit Ergenç’in izinden gidecek mi?

Bergüzar Korel hayranları bekliyor, acaba kocası Halit Ergenç’in izinden gidecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bergüzar Korel sürpriz yaptı ama hayranlarının beklediği bu değildi! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel üç çocuğu ve eşi Halit Ergenç ile birlikte mutlu bir hayat yaşıyor. İstanbul ile Londra arasında gidip gelen aile, sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çekiyor.

Bergüzar Korel hayranları ise ünlü oyuncunun uzun süredir uzak kaldığı setlere geri dönmesini çok arzu ediyor. 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, uzun süredir dizilerde yer almıyor… En son Vatanım Sensin isimli diziyle 2016-2018 yılları arasında ekranda yer alan oyuncu, o tarihten bu yana dizi kadrolarında bulunmadı.

Geçen yıl Kanlı Yayın isimli dijital bir proje ile anlaşan Bergüzar Korel, kızı Leyla’ya hamile olduğu dönemde doktorların tavsiyesini dinleyerek projeye devam etmek istememişti. Birçok hayranı yeniden setlere dönmesini bekliyor ama Bergüzar Korel’in yeni sürprizi bir dizi çalışması değil.

Ünlü oyuncu ekranlara bu sefer reklamlarla dönüş yapacak. Sosyal medyadan bir sürprizi olduğunu duyuran oyuncu, takipçilerini bir hayli meraklandırdı. Reklam çekimlerine de katılan ve paylaşım yapan oyuncu, hepsiburada.com internet satış sitesinin yüzü oldu.

Bergüzar Korel hayranları bekliyor, acaba kocası Halit Ergenç'in izinden gidecek mi? 18

Hayranları ünlü oyuncuya dizilere ne zaman döneceğini sorarken, Halit Ergenç ise kendisine gelen projeleri okuduğunu geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile ifade etmişti. Ancak ünlü oyuncunun Disney Plus ile anlaştığı ve Fatih Aksoy’un yapımcısı olduğu Nomen isimli dizi için sete çıkacağı bilgisi gelmişti.

Melis Sezen’in de kadın başrol olacağı Nomen isimli dizinin senaryosunu Zafer Külünk yazdı. Hikaye distopik olacak ve Halit Ergenç bu dizide, hastalığı nedeniyle buluş yaparak telapatik yöntemle iletişim kurma becerisi kazanan birisini canlandıracak.

Bergüzar Korel hayranları bekliyor, acaba kocası Halit Ergenç'in izinden gidecek mi? 19

Halit Ergenç’ten sonra karısı Bergüzar Korel’in de Disney Plus ile anlaşıp anlaşmayacağı bilinmiyor. Ancak Bergüzar Korel hayranları, ünlü oyuncuyu yeniden dizilerle ekranda veya dijital platformlarda görmeyi çok arzu ediyor.