Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç’ten sonra Yağmur Öztürk için Keremcem partnerliği büyük fırsat!

Erkan Meriç’ten sonra Yağmur Öztürk için Keremcem partnerliği büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan günlük dizi Yazgı’da kadın başrol olarak Yağmur Öztürk yer almıştı. Genç oyuncu, proje fazla uzun sürmemiş olsa bile günlük bir dizi olması nedeniyle 74 bölüm boyunca çok önemli deneyimler yaşadı. Erkan Meriç gibi sevilen bir isimle birlikte aynı projede yer alması Yağmur Öztürk’e sosyal medyada daha fazla kişi tarafından tanınma fırsatı da getirdi.

Yazgı dizisiyle birlikte kendisini gösteren ve yapımcıların dikkatini çeken Yağmur Öztürk ile yepyeni bir süreç başladı. Başım Belada isimli atv dizisinde Keremcem’in partneri olan oyuncu, kariyeri adına çok önemli bir dönemde bulunuyor.

Her ne kadar Başım Belada dizisi farklı hikayesi ile Pazar akşamlarının alternatif dizisi gibi gözükse de ilk bölümde elde edilen düşük reytingler pek de iyi bir görüntü çizmedi. İkinci bölümden itibaren daha iyi oranlar elde etmesi beklenen Başım Belada dizisi, hem başrol kadın oyuncusu Merih Öztürk için hem de Yağmur Öztürk adına kariyer çıkışı yapabilmek için çok önemli bir proje olarak gözüküyor.

Erkan Meriç'ten sonra Yağmur Öztürk için Keremcem partnerliği büyük fırsat! 7

Büyük bir dramla başlayan Melike karakterinin hayat hikayesinde, farklı duygular yaşanacak. Yağmur Öztürk de oyunculuk başarısını işte bu farklı duyguları en iyi şekilde izleyiciye yansıtma konusunda önemli bir sınav verecek.

Melike, küçük yaşta ailesini kaybediyor ve Azam’ın ailesi tarafından büyütülen birisi. Keremcem’in canlandırdığı Azam ile Melike, aynı evde kardeş gibi büyüdü belki ama yetişkin olduğu zaman işler değişti.

Yağmur Öztürk, “Azam ile kardeş ile büyümelerine rağmen, Azam çocukluktan beri Melike’nin aşkı” diye konuştu.

Tabii ki bu noktada Leyla karakterini canlandıran Merih Öztürk ile Melike olarak izlediğimiz Yağmur Öztürk’ün çatışmalarla dolu sahnelerini de izleyeceğiz gibi gözüküyor.

Her iki oyuncu için de Başım Belada dizisi kariyerlerine daha yeni başladıkları bir dönemde çok önemli bir öne çıkma fırsatı veriyor.