Ana sayfa Dizi Haberleri EGO dizisinde aldatan aldatana ama ekranın gözde çifti olma yolunda ilerliyor Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk!

EGO dizisinde aldatan aldatana ama ekranın gözde çifti olma yolunda ilerliyor Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan EGO (Erkeğe Güven Olmaz) dizisinin 5 Mart akşamı 3. bölümü yayındaydı. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrolünde yer aldıkları dizide, Erhan ve Sibel olarak izleyici karşısına geliyorlar.

İkisi de bambaşka hayatlardayken beklenmedik bir teklifle aralarında bir ilişki başlaması muhtemel iki kişi olarak dizinin öne çıkan isimleri. Sibel ve Erhan’ın, sır gibi sakladıkları üç günde aralarında ne yaşandığını henüz net olarak kimse bilmiyor! Ancak patronu Sibel’in, tam da nişanlısı Elif ile evlenme arefesinde kendilerine yaptıkları teklifi kabul etmeleriyle olaylar bambaşka bir yere gitti!

Evlenme hayalleri kurarken Erhan’ın büyük bir borcun altına girmesi ve bu parayı ödemeyi garanti ederek ikiliye bir teklif sunan Sibel’in ne planladığı merak konusuydu. Zengin ailenin bekar kızı Sibel’in, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle çocuk sahibi olmasının bir süre sonra imkansız hale dönüşeceği öğrenilmişti. Bu süreçte Erhan ve Elif’in de paraya ihtiyacının olması ve Sibel’in ikiliye yaptığı teklifle hayatlarının değişmesi, dizide gönüllü bir aldatma hikayesini ortaya çıkardı!

Erhan ve Sibel’in bu üç gün içinde birlikte oldukları, Elif’in de çok razı gelmese de mecbur kaldığı bu sürecin sonunda Erhan’ın Sibel’den etkilendiğini hissederek Sibel’in abisi Tuncay’a yakınlaşması da ayrıca dizide ilişki dengelerini bozdu! Elif, için için duyduğu öfke sonrasında, Tuncay’ın yıllar sonra çıkan ve ailesinden sakladığı oğluna bakmaya gönüllü olması ve Tuncay’ın ona yakınlaşmasına da göz yumması ile hikaye bambaşka bir yere gidiyor!

EGO dizisinde aldatan aldatana ama ekranın gözde çifti olma yolunda ilerliyor Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk! 7

Dizinin 3. bölümünde, Erhan, Sibel’in evine giderek patronunun önünde abisi Tuncay’ın, kendilerinin görüntülerini sızdıran kişi olduğunu söyleyerek Sibel’i de koruması, ikili arasında bir ilişkinin başlama sinyalini de çaktı! Kendisini ailesi karşısında güçsüz hisseden Sibel’in, Erhan’a olan ilgisi ve hayranlığını arttırdı. 4. bölüm fragmanında ‘Ben sanırım aşık oldum’ sözleriyle de bir ilişkiye başlama ihtimallerinin arttığı görülmekte.

Elif’in Sibel ve Erhan arasındaki yakınlığın giderek artmasından sonra, kıskandırmak için Tuncay ile bir ilişki yaşayacağı düşünülüyor. Bu arada evli olan Tuncay’ın Elif ile yaşayacağı ilişki, hem Erhan hem de Tuncay’ın eşi Begüm’ün aldatılmasını da ortaya koyacak!

İlişki ağının iyice genişlediği EGO dizisini izleyenler, her ne kadar Erhan’ın Elif’le evlenme arefesinde giderek Sibel’e yaklaşmasına kızsa da Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz partnerliğini merakla bekliyor!

İki oyuncuyu birbirine çok yakıştıran izleyici, şimdiden Sibel ve Erhan çiftine onay vermiş durumda! Elif’e üzülseler de Sibel’in güçlü görüntüsünün altındaki kırılgın, yalnız ve çaresiz halleri nedeniyle, Erhan’ın sevgisi ve gücüne ihtiyacı olduğu görüşünde.

Dizinin takipçileri, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’u hem rolleriyle hem de ekran uyumu ile çok sevdiklerini ifade ediyorlar yorumlarında. İki oyuncunun başarılı performansları ile giderek ekranın sevilen ve dikkat çeken çiftlerinden olma yolunda ilerledikleri de görülüyor yorumlarda…

İşte ikilinin yakınlaştığı 3. bölümdeki sahnelerden birisi…