Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel sosyal medyada kural bozdu, oğlu Han’ı paylaştı!..

Bergüzar Korel sosyal medyada kural bozdu, oğlu Han’ı paylaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Kasım ayında kızalar Leyla’nın dünyaya gelmesiyle birlikte üçüncü kez anne baba olmanın heyecanını yaşadılar.

Şu sıralar ailecek Londra’da olan çift şehirdeki  yeni evlerinin dekorasyonunu  tamamladılar. Ünlü çift bir süredir herhangi bir projede  yer almıyor ve tüm zamanlarını çocuklarıyla ilgilenerek geçiriyorlar.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Bergüzar Korel zaman zaman çocuklarıyla beraber yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest ediyor. Bergüzar Korel, 2. çocukları Han’ı doğurduktan sonra takipçileriyle ara ara oğlunun görüntülerini paylaşsa da yüzünü göstermemek için özel bir çaba harcamıştı.

8 Mart doğumlu Han 2 yaşına bastı ve Bergüzar Korel sosyal medyada belki de ilk defa oğlunun yüzünü bu kadar net gösterdi. Oğluyla fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu duygusal bir de yazı kaleme aldı.

Bergüzar Korel sosyal medyada kural bozdu, oğlu Han'ı paylaştı!.. 7

Bergüzar Korel paylaşımında oğlu Han’ın doğum gününü şu sözlerle kutladı. “Seni gördüğümde dünyanın tüm mevsimleri üzerime yağıyor sanki. Sarıldığımda karnım açken doyuyor, öptüğümde, sanki susamışsam kana kana su içmişim gibi ferahlıyor içim. Her geçen gün hayata dair olan cümlelerinle bilgeliğine daha da inandırıyorsun her birimizi. Dünyaya gelişindeki kolaylık hayatın boyunca hep seninle olsun. Kirpiklerindeki mutluluk,saçlarındaki ışık,gülüşündeki dünya hep sağlıkla dönsün yavrum. Ailemize katıldığın bugün bana en güzel gün. Hepimize hediye.
İyi ki doğdun can Han’ım”

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Hayranları da küçük Han’ın doğum gününü kutladılar. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin kızları Leyla’da 3.5 aylık oldu. Çiftin ilk çocukları Ali ise 12 yaşında.