Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel, ünlü olduğu zaman büyük korku yaşamış!

Bergüzar Korel, ünlü olduğu zaman büyük korku yaşamış!

tarafından ker_def

berguzar-halit

BİREY OLARAK HİÇBİR ŞEYE KENDİM KARAR VEREMEZ HALE GELDİM

Halit Bey de şarkı söylüyor. Düet falan?

Hiç aklımıza gelmedi. Ama isterim tabii.

Ya bir şey soracağım: Hep böyle prenses gibi mi yaşadınız?

Prensesler gibi bir hayatım olmadı. Çocukluğuma dönüp baktığımda klasik bir Türk ailesi görüyorum. 2005’te babamı kaybetmem ve tanınmaya başlamamla hayat değişti. Asıl zorluk ondan sonra başladı.

Ne gibi zorluklar?

Düşün, 23 yaşımdaydım. Ve ‘Binbir Gece’ dizisiyle bir gecede herkes tarafından bilinir oldum.

Bu, oyuncu olmak isteyen herkesin hayalini kurduğu bir şey değil mi?

Zordu. Kendimi ifade edemediğim, haksızlığa uğradığımı düşündüğüm senelerdi. Oyunculuğumla ilgili eleştiriler, haddini aşan açıklamalar halinde her gün gazetelerdeydi. Özel hayatım konusunda magazin sertti. Birey olarak hiçbir şeye kendim karar veremez hale geldim. Sabaha kadar oturup gazetelerde neler çıkacağını beklerdim. O yıllara dair hatırladığım en net his korku!

O eleştirilere inat, artık kendinizi ispatladığınıza inanıyor musunuz?

‘Karadayı’ benim için bir mihenk taşı. ‘Feride’ karakteriyle birçok ödül aldım. 30 yaşımdan sonra her şey yerine oturdu. Her kadının hayatında kendini keşfettiği bir yolculuk vardır. Ben o yolculuğa yeni başladım diyebilirim.

Sabahları sokakta eşofmanlı fotoğrafınız çekiliyor… Pazara gidiyorsunuz… Bütün bunlar starlığın kurallarına ne kadar uyuyor?

Hiçbir zaman starlığa oynamadım. Sırf tanınıyorum diye sokağa makyaj yaparak çıkmam. Öyle bir düzenin bir parçası olamam. Yoksa nefes alamam.

Yıllardır dizi sektöründesiniz. Sizin için hep bölüm başına 50-100 bin gibi rakamlarda paralar kazandığınız yazılıyor. Doğru mu?

O rakamlar büyük atmaca.