Ana sayfa Sosyal Medya Gelinliğine herkes bayıldı… Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’e gelinlik ne de güzel yakışmış!

Gelinliğine herkes bayıldı… Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’e gelinlik ne de güzel yakışmış!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamı (28 Kasım) 41. bölümü yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde düğün var. Sonunda birbirlerine kavuşmak için gün sayan Kuzey ve Yıldız, yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi. Binbir türlü badireyi atlatan aşık çiftin düğün sahneleri ise heyecanla bekleniyor. Davullu zurnalı evden alınan Yıldız’ı babası çok üzecek ama yine de düğün yapılacak.

Nikah sahnesinde evde düğüne engel olmasın diye sandalyeye bağlanan Yaşar ortaya çıkacak. Kuzey’i vuracağını söyleyen Yaşar, dediğini yapar mı izleyip göreceğiz ama yeni bölümde izleyenleri uzun süredir bekledikleri o düğün gerçekleşecek.

Bu sahnenin arka planında da büyük hazırlıklar var tabii ki. Aslıhan Güner, merakı arttırmak için makyaj masasında gelin makyajı ve saçı yapıldıktan sonra çektiği bir kısa videoyu yayınladı.

Instagram sayfasından yaptığı bu paylaşıma takipçileri ne kadar güzel bir gelin olduğu yorumlarını yapıyorlar. Aslıhan Güner, ayrıca story bölümünden de ayakta ve gelinliğinin arkasını da gösteren pozuyla dikkat çekti.

Oyuncunun gelinlikli hallerini ekranda izleyeceğiz ama öncesinde gelen bu paylaşımları da şimdiden diziyi konuşturmaya başladı. Aslıhan Güner’e gelinliğin ne kadar yakıştığı da görülüyor.

İşte o paylaşımlar:

Ta taaam ..✨????????‍♀️✨
Yıldız’ımın masalı gerçek mi oluyor? Heyecanı çoook! ♥️
Cumartesi günü
saat: 20.00 ‘da @showtv ‘de..
Hepiniz davetlisiniz .. Bekliyoruz!
Gelinlik @maison.ju ✨
Saç @djncerkaya ✨
Makyaj @lorinleylas ✨

 

Gelinliğine herkes bayıldı... Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'e gelinlik ne de güzel yakışmış! 9

Gelinliğine herkes bayıldı... Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'e gelinlik ne de güzel yakışmış! 10

Gelinliğine herkes bayıldı... Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'e gelinlik ne de güzel yakışmış! 11