Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel, yeniden anne olmak istiyor

Bergüzar Korel, yeniden anne olmak istiyor

tarafından zk zk
Halit Ergenç ile evliliğinden Ali isimli bir oğlu olan Bergüzar Korel, ikinci bir çocuğa da yeşil ışık yakmış!

Son günlerde Engin Akyürek ile birlikte oynadıkları ‘Bir Aşk İki Hayat’ filmiyle gündemde olan oyuncu, Günaydın’dan İlker Gezici’ye samimi açıklamalarda bulundu..,

Dışarıdan soğuk ve mesafeli göründüğü şeklindeki söylemler için Bergüzar Korel, şöyle söylüyor:

Evet, tanımadan beni öyle sanırlar ama tanıdıktan sonra ‘Aa sen ne kadar güler yüzlüymüşsün’ derler.Bu kadar seneden sonra artık o kalıpların yıkıldığını düşünüyorum.

Mesleğe ilk başladığı dönemlerde, şimdiki aklı olsa daha az korkup, kaygılanıp,  daha çok eğlenmek istediğini anlatan Korel, “O yaşlarımda yanlış yapmaktan niye korkuyormuşum ki, keşke korkmasaymışım” diye konuşuyor.

Bergüzar Korel, yeniden anne olmak istiyor 7

Oğlu Ali’den de bahseden Korel, şunları söylüyor: “O, “Birlikte vakit geçirelim, herkes bize gelsin yatıya gelsin, hep birlikte oturup ‘Hababam Sınıfı’ izleyelim, ‘Neşeli Günler’ izleyelim” diyen bir çocuk.

Olabildiğince her şeye dokunan bir çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımıza sabrı öğretmeliyiz.Bunun için bizim sabırlı olmamız gerekiyor. Daha sabırlı, daha tamah eden, şükreden, elindekiyle mutlu olan çocuklar yetiştirmek niyetindeyim.Ali, o sade hayattan mutlu. Ona koyduğumuz kurallara tamam diyor. Anlıyor bizi.”

“Yeniden anne olmak ister misiniz?” sorusuna da Bergüzar Korel şu yanıtı vermiş:

“Evet isterim. İnşallah. Ali’nin bir kardeşi olsa güzel olur. Anneliği seviyorum.”