Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel yılbaşı için hazır! Cansu Dere yine kapaklık! Nehir Erdoğan derinlere dalmış!

Bergüzar Korel yılbaşı için hazır! Cansu Dere yine kapaklık! Nehir Erdoğan derinlere dalmış!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de kendi kuşaklarında dikkat çeken yapımlara imza atmış, sinema filmleri ve dizileriyle tanınan, başarılarıyla takdir toplayan oyuncular. İkisi şu anda ekranda, biri bebeğini büyütüyor, şimdilik ekrandan uzak. Üç ünlü isim Bergüzar Korel, Cansu Dere ve Nehir Erdoğan’ın, sosyal medyadan yaptıkları son paylaşımlar, hayranlarının da beğenisini aldı.

İlk olarak yeni yıl için şimdiden hazırlanmaya başlayan Bergüzar Korel’e bakalım. Oyuncu şu sıralar pek çok kişi gibi evde geçiriyor vaktini. Hem Covid 19 salgını hem de oğlu Han henüz küçük olduğu için Bergüzar Korel’in paylaşımları genelde evinden.

Oyuncu bu kez yılbaşı ağacını süslemiş ve önünde bir poz vermiş. Bergüzar Korel’in 20121 için dilekleri de hazır. Ekrana son olarak Vatanım Sensin dizisiyle gelen Korel’in son paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

Açtık kollarımızı bekliyoruz seni 2021.
Sağlık getir.
Huzur getir.
Özgürlük getir.
Önümüzdeki bir kaç gün izninizle ağacıma şiirler yazmayı düşünüyorum.
Yetenekli ve çalışkan kadınları paylaşmazsam olmaz ????????
Ruyaları gerçek mi yapıyorsunuz acaba sevgili @designandevents ????

Şu sıralar Sadakatsiz dizisinde oynadığı Asya karakteri ile yine gündemde Cansu Dere. Oyuncunun yeni karakteriyle birlikte dizisi de çok konuşulmakta. Doctor Foster isimli dünyaca ünlü dizinin yerli versiyonu olan Sadakatsiz’deki karakteri, her bölüm izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor.

Cansu Dere, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de gündemde. Bir dergiye verdiği son pozda da siyahlar ve deri pantolon, çizmesi ile hayli şık ve yine kapaklık bir foto ortaya çıkarmış…

@instyleturkiye ❤️ ???? @korayparlak ❤️

blank

TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde oynayan Nehir Erdoğan da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken bir isim. Oyuncu, paylaşımlarında yan derinliği olan bir söz ya da bir şiirle sesleniyor takipçilerine.

Yine derinlere dalmış bir fotosu ile bir şiir eşliğinde paylaşımını yapmış…

evini otel, otelini sobada tüten mandalin kabuğu sanan.

hadi çay demle..
içmesen bile, o sıcak buharlı ses yakışsın olduğu yere..
içersen de, açık koy..
sonra boşver..
‘o şekilde düşünme’.. @karelgurtekin

???? @renankaleli

blank