Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu 14 yaşında bile aynıymış! Merve Oflaz reklamdaki gibi! Pınar Altuğ bugünü unutmadı!

Ahu Yağtu 14 yaşında bile aynıymış! Merve Oflaz reklamdaki gibi! Pınar Altuğ bugünü unutmadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Takipçilerinin merakla her paylaşımını beklediği isimlerden üçünün son yayınladıkları postlara bir göz atalım. İlk sırada Kadın dizisinin ardından şu sıralar ekranda olmayan Ahu Yağtu var. Malum, oyuncu önce model olarak tanındı. Daha sonra oyunculuğa geçiş yaptı. Cem Yılmaz ile evliliğiyle de magazinin bir dönem gündeminden düşmedi. Şimdilerde daha sakin ve gözden uzak yaşıyor.

Ahu Yağtu’nun şu sıralar yeni bir projesi yok ama hayranlarıyla sosyal medyadan buluşuyor. Son yaptığı paylaşım ise dikkatleri çekti çünkü yıllar önceki bir fotoğrafını paylaştı oyuncu. 14 yaşındaki halinin fotoğrafına bakınca, çok da bir değişiklik geçirmediği gözleniyor oyuncunun.

Yağtu’nun modelliğe daha yeni başladığı yıllardan bir fotoğraf. Çok genç yaşta çalışmaya başlasa da eğitimine ara vermediğini de vurguluyor.

1978 doğumlu ve 42 yaşındaki Ahu Yağtu, aradan geçen yıllara rağmen hala genç görünmekte. Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte son paylaşımı:

Yas 14. Daha yolun baslari ama ben modellige baslamistim bile… egitim aksamadigi surece, calismanin uretmenin yasi yok. 90’lar ne guzel yillardi ????

Ahu Yağtu 14 yaşında bile aynıymış! Merve Oflaz reklamdaki gibi! Pınar Altuğ bugünü unutmadı! 8

Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim Merve Oflaz. Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterini oynayan Oflaz, sporcu kişiliğiyle de biliniyor. Oyuncu, her fırsatta spor yaparken fotoğraflarını instagram’a ekliyor. Son dönemde ise ton balığı reklamlarıyla sosyal medya sayfasında yer alıyor.

Pek çok ünlü isim gibi o da sayfasına reklam almakta. Dardanel ile de çalışan oyuncu, bu kez markanın reklamını paylaşarak son zamanlarda kendisinin de reklamdaki gibi pek çok yiyecek arasından ton balığını seçtiğini vurgulamış.

???????? son zamanlarda ben ????

 

Pınar Altuğ ise bugünün Engelliler Günü olduğunu hatırlatan bir sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri çekmekte. Son olarak Çocuklar Duymasın’da rol alan oyuncu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle işaret diliyle “Sevgi varsa engel yok” sloganını paylaşarak bu özel günü unutmadığını da göstermekte…

3 Aralık Dünya Engelliler Günü #SevgiyeEngelYok

Ahu Yağtu 14 yaşında bile aynıymış! Merve Oflaz reklamdaki gibi! Pınar Altuğ bugünü unutmadı! 9