Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir hukuk dizisi daha geliyor! Başrolde Vahide Perçin var!

Yeni bir hukuk dizisi daha geliyor! Başrolde Vahide Perçin var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarındaki hukuk içerikli dizilere bir yenisinin daha ekleneceği öğrenildi. Gelen habere göre dizinin başrolünde usta oyuncu Vahide Perçin olacak.

En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakteriyle karşımıza çıkan Vahide Perçin yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Henüz kesin olmayan bilgiye göre hukuk içerikli olacak dizi ATV’de yayınlanacak. TIMS&B Productions tarafından çekilecek dizide Vahide Perçin bir hakimi canlandıracak.

Bir kadın hakimin hikayesinin anlatılacağı dizinin iki bölümünün şimdiden çekildiği belirtiliyor. Ancak dizinin ekrana gelmesi sonbaharı, yani yeni sezonu bulacak. Yani Vahide Perçin sonbaharda yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Yeni bir hukuk dizisi daha geliyor! Başrolde Vahide Perçin var! 7

Senaryosunu usta kalem Ayfer Tunç’un yazdığı belirtilen dizinin yönetmenliğini ise en son Hekimoğlu’nda görev alan Emre Aybek üstlenecek. Yeni diziyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Ancak sadece Vahide Perçin’in başrolde olduğu bilgisi bile yeni projenin iddiasını ortaya koyuyor.

Perçin, son olarak ATV’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile ekrana gelmişti. Adana’da çekilen dizinin yoğun temposu oyuncuyu hayli yordu. Kendi isteğiyle diziden ayrılma kararı alan Vahide Perçin, 3. sezonun başlarında hikayede Hünkar’ın öldürülmesi ile birlikte diziden ayrılmış oldu.

Vahide Perçin’in yokluğu, Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri tarafından çok güçlü bir şekilde hissedilmişti. Ancak dizi birçok önemli oyuncusunun ayrılmasına rağmen başarıyla yayınına devam ediyor.