Ana sayfa Sosyal Medya Berk Atan eski rol arkadaşı ile 6 yıl sonra yeniden bir araya geldi!

Berk Atan eski rol arkadaşı ile 6 yıl sonra yeniden bir araya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Berk Atan, şu sıralarda Gönül Dağı dizisinin dördüncü sezon çekimleri için Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bulunuyor.

TRT1 ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle yeniden buluşmaya başlayan Gönül Dağı dizisi, hikayeye yeni katılan karakterler ile bambaşka bir görüntüye kavuştu.

Diziye yeni katılan isimlerden birisi de Adile karakterini canlandıran Süeda Çil oldu. Yeni projesi için büyük heyecan duyan Süeda Çil, 3 sezondur ekranda fırtına gibi esen ve çok büyük başarılar kazanan bir yapımda olmaktan dolayı mutlu.

Berk Atan eski rol arkadaşı ile 6 yıl sonra yeniden bir araya geldi! 8

30 yıldır eğitmenlik yapmakta olduğundan bahseden Süeda Çil, “Neredeyse otuz yıldır eğitmenlik yapıyorum. Yaklaşık on senedir de bir oyunculuk stüdyom var. Bu yıllarda dizilerde birlikte oynadığım birçok öğrencim oldu. Ama ilk kez bir öğrencim ile anne-kız oynuyorum. Bu paha biçilmez bir şey. Anne-kız arasındaki o muhteşem sinerjiyi yakalamaya çalışıyoruz birlikte” diye konuştu.

Berk Atan eski rol arkadaşı ile 6 yıl sonra yeniden bir araya geldi! 9

Süeda Çil’in bahsettiği isim ise hikayede Filiz karakterini canlandıran Öğe Sözbaş…

Süeda Çil ayrıca 2017 ile 2018 yıllarında büyük başarı kazanan dram dizisi Cennetin Gözyaşları isimli projede de yer almıştı. Berk Atan’ın Selim Arısoy karakteri ile kendisini tanıtmasını sağlayan Cennetin Gözyaşları dizisi, televizyon izleyicilerinin unutamadığı projelerden birisi olarak hafızalarda yer alıyor.

Süeda Çil, 6 yıl aradan sonra yeniden Berk Atan ile aynı sette buluştu. 3 sezondur dizide başrol olarak büyük emek ortaya koyan Berk Atan, yıllar önce birlikte çalıştığı tecrübeli isim Süeda Çil ile yeniden aynı seti paylaşıyor.

Oyuncu, “Berk Atan ile 6 yıl önce ‘Cennetin Gözyaşları’ dizisinde 36 bölüm çalıştık. Eser Eyüboğlu ile ‘Benzemez Kimse Sana’ yarışmasında 13 bölüm çalıştık. Ali Düşenkalkar konservatuvardan arkadaşım. Benim sette yabancılık çekmem mümkün mü? Sağ olsunlar hepsi çok severek karşıladı beni. Ben de onları tekrar görmekten aşırı mutluyum” diye konuştu.