Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’dan evliliklerini ertelemeleri sonrası ilk açıklama!

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’dan evliliklerini ertelemeleri sonrası ilk açıklama!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Savaşçı dizisinde birlikte oynadıktan sonra sevgili olan ve uzun süredir de mutlu ilişkileri devam eden Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin evlenme kararı aldıkları öğrenilmişti. İki ünlü oyuncunun bu karara karşın evliliklerini ertelemeleri ise dikkat çekmişti.

Şu anda Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakteri ile ekrana gelen Yıldız Çağrı Atiksoy ve Yasak Elma’da oynayan Berk Oktay, magazinciler ile karşılaşmalarında bu konuya kısa bir açıklama yaptılar.

Evliliklerini ertelemelerinde pandemi sürecinin etkili olduğu iki oyuncunun açıklamalarından ortaya çıktı. Aslında Berk Oktay’ın hemen gidip nikah kıyma isteğine karşın, Yıldız Çağrı Atiksoy’un düğün yapmak istemesinin ertelemelerine neden olduğu da anlaşıldı.

Atiksoy bu duruma “Berk çok istiyor evlenmeyi. Ona kalsa hemen nikah kıyalım diyor. Ben böyle düğün, dernek, kına gecesi bunları çok seven birisi olarak pandemiden dolayı biraz öteliyoruz” açıklamasını yaptı.

Berk Oktay ise içinden geçenin hemen evlenmek olduğu ama birlikte doğru zamanı bekleme kararı verdiklerini de şöyle aktarmakta:

“Ben söyledim gel nikah dairesine gidelim dedim, kaytarmaya çalıştım olmadı… İkimiz de her şey tam büyüklerimizin istediği gibi kuralına uygun olsun istiyoruz. Olacaksa en güzeli olsun.”

İkilinin tv100’de yer alan röportajını aşağıdan izleyebilirsiniz…