Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay, Yasak Elma dizisinin kendisi için en özel yanını açıkladı!

Berk Oktay, Yasak Elma dizisinin kendisi için en özel yanını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Her ünlü oyuncu için yeni rol, yeni bir heyecan demek. Yasak Elma dizisindeki Çağatay karakteri de Berk Oktay adına son derece önemli ve heyecan duyduğu bir iş. Ünlü oyuncu dizinin kendisi için bir başka anlamını da sosyal medyadan gösterdi.

Savaşçı dizisinde 4 sezon boyuncu Yüzbaşı Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay, silahlar ve çatışmalarla dolu bir diziden sonra; aşkın, entrikanın ve ihanetin hiç bitmediği Yasak Elma’ya geldi.

Berk Oktay gibi Erdal Özyağcılar da TRT1’deki Şampiyon dizisindeki Yaman karakterinin ardından Yasak Elma da Ali İhsan olarak izleyicilerle buluştu. Berk Oktay, sette birlikte çekilen fotoğrafı paylaştı ve anlamlı da bir mesaj bıraktı.

Oktay, usta oyuncu Erdal Özyağcılar ile aynı sette olmanın kıymetini şu sözlerle anlattı: “Bizimkilerle büyüdük, bizim dizide beraber oynuyoruz. Ne mutlu bana.”

Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisi, 1989 yılında başlayıp 14 yıl süren toplamda 15 sezon yayında kalan çok sevilen bir diziydi… 458 bölümü yayınlanan Bizimkiler dizisinin başrollerinden birisi de Erdal Özyağcılar idi ve Şükrü Başaran karakterine hayat vermişti.

Berk Oktay, Yasak Elma dizisinin kendisi için en özel yanını açıkladı! 7