Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’dan Yasak Elma dizisine veda pozları geldi!

Berk Oktay’dan Yasak Elma dizisine veda pozları geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay dizinin yeni sezonunda yer almayacak. Yasak Elma’da iki sezon rol alan oyuncu 13 Haziran’da sezon finali yapacak olan Yasak Elma’ya veda ediyor.

Yavaş yavaş finale doğru giden Yasak Elma’nın final bölümünün çekimleri de tamamlandı. Berk Oktay instagram hesabından yaptığı veda paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Ekranların en uzun soluklu, entrika dolu dizisi Yasak Elma 5. sezonunda da çok iyi reytingler almaya ve izleyenlerini her bölüm kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Berk Oktay'dan Yasak Elma dizisine veda pozları geldi! 10

Dizinin hikayesi ve oyuncu sirkülasyonunun da iyi şekilde kullanılması Yasak Elma’nın ekran ömrünü bir hayli uzattı. Bugüne kadar pek çok önemli oyuncusu diziye veda etti ancak yerine yenileri geldi ve hikayenin sürprizli gidişatı ile dizi izleyiciyi ekranlara bağlamayı başardı.

.Berk Oktay'dan Yasak Elma dizisine veda pozları geldi! 11

Şimdi ayrılacak oyunculara Berk Oktay da eklendi.  Oyuncunun bu ayrılık kararı, hayranlarını yeni projelerde yer alma ihtimalini güçlendirdiği için memnun etti diyebiliriz.

Berk Oktay'dan Yasak Elma dizisine veda pozları geldi! 12

Öte yandan Yasak Elma dizisinin altıncı sezonu için büyük bir hazırlık yapılıyor ve yenilikler de peş peşe gelecek. Bu süreci Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy bizzat yönettiği için son kararları da onun alacağı ifade ediliyor.

Berk Oktay'dan Yasak Elma dizisine veda pozları geldi! 13

Yasak Elma dizisine devam edecek isimler konusunda ise netlik yok. Sadece Eda Ece’nin gelecek sezonda hikayede yer alması garanti olarak görülüyor. Biran Damla Yılmaz da yaptığı açıklamalarla diziye devam edeceği izlenimini veriyor.