Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay’ı bir dönem meşhur eden yolda Kubilay Aka’nın şansı tutacak mı?

Berk Oktay’ı bir dönem meşhur eden yolda Kubilay Aka’nın şansı tutacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Asker dizileri Türk dizi izleyicisi tarafından çok beğenilen projeler arasında yer alır. Savaşçı ve Söz isimli diziler bu noktada unutulmayacak asker dizileri olarak hatırlanıyor. Savaşçı dizisinin başrolünde yer alan Berk Oktay da şöhretini bu projedeki başarısına borçlu. Berk Oktay’ın 4 sezon boyunca başrolünde bulunduğu dizinin büyük başarılar kazandığını gördük.

Berk Oktay’ın anlaşmazlık sonrası diziden ayrılmasının ardından Savaşçı projesinin beşinci sezonu çekilse de etkili olamamıştı. Savaşçı’nın ardından Fox TV bir asker dizisiyle daha izleyicileri kendi ekranına çekmek için yeni bir girişim başlattı.

Berk Oktay'ı bir dönem meşhur eden yolda Kubilay Aka'nın şansı tutacak mı? 8

Bu sefer Dokuz Oğuz isimli proje 2022-2023 sezonunda büyük bir iddia ile ekrana sürüldü.

Kubilay Aka ile Yasemin Allen ikilisinin başrolünde yer aldığı Dokuz Oğuz dizisinin dördüncü bölümü geride kaldı. Ancak reytingler beklentilerin çok altında gerçekleşiyor. Yani izleyiciler henüz Dokuz Oğuz dizisini ya fark etmedi ya da çok fazla önemsemedi.

Oysa ki Savaşçı dizisini çılgınca izleyen geniş bir izleyici grubu vardı ama bu seyirciler de henüz Dokuz Oğuz dizisinin cazibesine kapılmış değil.

Berk Oktay gibi bir asker dizisi ile popülerliği artırma şansı bu sefer Kubilay Aka’nın önünde duruyor. Tabii ki dizinin başarısı, oyuncunun kariyerinde önemli bir rol oynayacak.

Berk Oktay'ı bir dönem meşhur eden yolda Kubilay Aka'nın şansı tutacak mı? 9

Vatanım Sensin dizisi ile başladığı kariyerinde Çukur dizisi ile şöhrete ulaşan Kubilay Aka, popülerliğini bir asker dizisiyle artırma fırsatı bulmuş olsa da, reytingler bu durumu engelleyebilir.

Dizinin yayından kaldırılma ihtimali olduğu yönünde bazı iddialar ortaya atıldı ama bir kaç bölüm daha Fox TV’nin durumu izleyip, sonra karar vermesi bekleniyor.

Kubilay Aka için ise çok yakıştığı asker rolü uzun süreli mi olacak, yoksa kısa bir heyecan olarak mı kalacak, hayranları merakla bekliyor.