Ana sayfa Sosyal Medya Rabia Soytürk için Veda Mektubu’nun anlamı, annesinin tepkisiyle daha da büyüdü!

Rabia Soytürk için Veda Mektubu’nun anlamı, annesinin tepkisiyle daha da büyüdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu isimli Kanal D dizisi pazartesi akşamları yayınlanıyor ve güçlü bir oyuncu kadrosunun varlığı da dikkat çekiyor. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar ve Emre Kıvılcım ile birlikte, dizinin başrolünde Rabia Soytürk de yer alıyor.

Birçok izleyicinin Benim Adım Melek dizisindeki Defne karakteri ile aklına yazdığı genç oyuncu, yaz döneminde de Duy Beni dizisindeki Ekim karakteri ile büyük popülerlik yaşadı. Rabia Soytürk’ün güçlü bir dram hikayesinde başrolde yer alması ve Emre Kıvılcım ile de çok iyi bir uyum sağlaması dikkatlerden kaçmıyor. Oyuncu projenin kendisi için ne kadar önemli olduğunu da röportajında ifade etti.

Rabia Soytürk’ün diziden teklif geldikten sonra annesinin heyecanını da aktarması, oyuncunun Aslı karakterinden ne kadar çok etkilendiğini gösteriyor. Birçok annenin kızı ile paylaşmak isteyeceği şeyler vardır ve Veda Mektubu dizisi de Rabia Soytürk ve annesine bu durumu hatırlatan bir proje oldu.

Aslı karakterinin kendisi için öneminden bahseden ve annesinin verdiği ilk tepkiyi anlatan Rabia Soytürk, şunları söyledi:

“Bazı karakterler vardık ki, yolculuğu çok uzundur. Ve yolculukta onun önüne bir sürü şey çıkar ve sen onları çok güzel gösterme şansı yakalayabilirsin, bir oyuncu olarak. Bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim. Bu yüzden çok heyecanlıyım.

Annem çok heyecanlandı. Çünkü bir annenin daha önce yaşayamadığı bir his ya da kavuşamadığı bi aşk var. Bunun sonrasında kızının da yaşayacağı aile çatışma, aşkı olan kaosu, ikilemde kalmasının annemin gözünde o heyecanını gördüm. Bence birçok anne, böyle hikaye yaşamıştır ve kızı ile bunu paylaştığında, o heyecanı, onu görmesi başka bir şey olabilir. Bence biz bunu hissettireceğiz.”