Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Hardal, Kardeş Çocukları dizisinde büyük ters köşe yaptı! Resmen bir bela!

Berkay Hardal, Kardeş Çocukları dizisinde büyük ters köşe yaptı! Resmen bir bela!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları Kardeş Çocukları dizisinde sürpriz bir karakter ortaya çıktı!

Yıldırım’ın, Umay’ın hamile kalıp çocuğu doğurduğunu öğrenmesinden sonra olayın peşini bırakmadı.

Umay, bir oğulları olduğu yalanını uydururken, Yıldırım’ın onu bulmak için her şeyi yapacağını anlayan Umay, çok kötü bir planla olmadık birini hayatlarına dahil etti!

Bir tanıdığından kendisine kimsesi olmayan birini bulmasını istediğinde, başına gelecek belalardan da habersizdi!

Doğduktan sonra bir çöplüğe bırakılıp terkedilmiş, 7 yaşında yetiştirme yurdundan kaçmış, sokaklarda bulaşmadığı pis iş kalmamış, para için ailesini bile satacak kadar gözü kara birini bulan Umay, önce bu kadar belalı birine bulaşmak istemedi. Ancak Savaş isimli bu çocuğu bulan kişinin para için her şeyi yapacağını, bu şekilde ona istediğini yaptırabileceğini öğrenen Umay ikna oldu.

Berkay Hardal, Kardeş Çocukları dizisinde büyük ters köşe yaptı! Resmen bir bela! 7

Berkay Hardal’ın oynadığı Savaş, Umay ile anlaşarak Yıldırım’a kurulan büyük tuzağın büyük belası olarak diziye dahil oldu! Yıldırım, onu oğlu sanıp evlerine getirdi ama Savaş’ın herkesin başına bela olacak bir karakter olduğu da kısa bir süre sonra ortaya çıkacak!

Berkay Hardal, İstanbullu Gelin dizisinden ayrıldıktan sonra Meleklerin Aşkı dizisinde başrolde oynamıştı. Ancak dizi tutmayınca erken final yapmıştı. Geçtiğimiz yazdan beri de Berkay Hardal ekranda yoktu.

Genç oyuncu ekrana hızlı bir dönüş yaptı ama bu kez hayranlarını çok şaşırtacak bir rolle geldi.

Bulaştığı pis işler ve tam bir sokak çocuğu olan Savaş, büyük bir bela gibi dizinin ortasına düştü adeta!

Ters köşe yapan Berkay Hardal’ın, Savaş karakteriyle başarılı bir performans sergileyeceği de ilk sahnelerinden belli oldu!

Umay’ın Savaş hakkındaki gerçekleri öğrendiği ve Savaş’ın sokaktaki hallerini videodan izleyebilirsiniz…