Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven hayatının en güzel hediyelerini aldı, Bahar Şahin çok kıskandı

Berker Güven hayatının en güzel hediyelerini aldı, Bahar Şahin çok kıskandı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyunculuk kariyerinde henüz yeni olarak sayılabilecek isimlerden birisi Berker Güven. Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Aleksi karakteri ile öne çıkan oyuncu, Zalim İstanbul’da ise adeta şaha kalktı.

Genç yaşına rağmen müthiş performansı ile Zalim İstanbul’da Nedim’i oynamayan, adeta yaşayan adam olarak takdir kazandı. Berker Güven, kısa sürede büyük başarı kazandığı dizi dünyasında yolculuğuna devam ediyor.

Bu yolculuk sırasında da çok sayıda hayrana sahip oluyor. Ünlü oyuncunun hayranları, ona olan sevgilerini özel hediyelerle gösterdi.

Güven de instagram hesabından bu özel hediyeleri paylaştı ve sette çalıştığı sırada 3 hayranı tarafından verilen hediyelerle çok mutlu olduğunu ifade etti. Oyuncunun rol arkadaşı Bahar Şahin ise “Bize yok mu?” diyerek kıskandığını gösterdi.

İşte Berker Güven’in mesajı:

Sette harıl harıl çalışırken, yorulurken, tam kendimi karavana atacağım sırada karşıma @lira.tarakuart
@hyry88
@yaseminckmak bu üç güzel kız çıktı ve bana birbirinden harika hediyeler verdi. Çok ama çok duygulandım. Hem tatlı var, hem el emeği var, hem de kalpten gelen bir bağış var. O kadar mutlu oldum ki… çok teşekkür ederim kızlar, ve çok teşekkür ederim #Cemned Fandom. Elinize, kalbinize sağlık. İyi ki varsınız!