Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven’den koronavirüsten zarar gören ailelere anlamlı destek!

Berker Güven’den koronavirüsten zarar gören ailelere anlamlı destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakteri ile öne çıkan Berker Güven, rolünü o kadar başarılı canlandırdı ki, 2019 yılının en önemli çıkışlarından birisine imzasını attı. Dizinin finale yaklaşmışken koronavirüs salgını çıkması nedeniyle sette çalışmalar durduruldu. Berker Güven de bu süreçte evinde kendini karantinaya aldı.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı duyuru ile youtube’da ünlü isimleri konuk edeceği sohbet programları yapacağını duyurdu.Berker Güven, ilk olarak Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşları Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Bahar Şahin gibi isimlerin yanı sıra Pınar Deniz ve daha birçok önemli ismi programında konuk edecek.

Güven, mesajında programın youtube’da yayınlanması ile elde edilecek gelirlerin ise koronavirüs salgınından zarar gören ailelere yardım amacıyla kullanılacağını duyurdu.

Güven, elde edilen gelirlerin Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı Ahbap derneği aracılığı ile yardıma ihtiyacı olanlara aktarılacağını da sözlerine ekledi. İşte ünlü oyuncunun önemli duyurusu: