Ana sayfa Dizi Haberleri Berrak Tüzünataç hayranları Kurşun’un Gülce’sini sevdi!

Berrak Tüzünataç hayranları Kurşun’un Gülce’sini sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmayı bekleyen yeni dizilerden biriside Kurşun, ilk fragmanın 19 Eylül akşamı yayınlanmasının ardından sosyal medyada dizi ile ilgili çok sayıda olumlu yorum paylaşıldı.

Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç’ı buluşturan dizinin fragmanını instagram hesabından paylaşan Tüzünataç’a da çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

“İlk teaser geldi.Hoş geldin Gülce” diyerek karakterine gönderme yapan Berrak Tüzünataç’ın takipçileri, hayırlı olsun mesajları yolladı.

Dizide şarkıcı Gülce olarak ekrana gelmeye hazırlanan oyuncuya hayranlarından çok sayıda destek yorumu paylaşıldı.

“Heyecanla bekliyoruz, merak uyandırıyor, sen varsan izleriz” gibi yorumlar alan oyuncu, takipçilerini bir hayli mutlu etti.

İşte Berrak Tüzünataç’ın paylaşımı:

İlk teaser geldi ✌️@mostproduction @kursunfoxdizi ?. Hoşgeldin Gülce ??

 

KURŞUN DİZİSİ HAKKINDA:

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan “Kurşun”, adalet arayan Orhan Atmaca isimli bir savcının, kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Orhan ve Leyla aşklarıyla, hırslarıyla 70’lerin renkli mahalle kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulurken, izleyici de bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanık olacak.

Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu’nun yanı sıra dizinin kadrosunda önemli isimler var… Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya’nın kadrosunda yer aldığı Kurşun dizisi yeni sezona damga vurmaya geliyior.

Yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer’ın yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı “Kurşun”’un ne zaman ekrana geleceği konusunda ise henüz bir bilgi yok.