Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç, macera filmi gibi reklam filmi çekti!

Berrak Tüzünataç, macera filmi gibi reklam filmi çekti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Raisa-Vanessa Sason kardeşlerin kadın giyim markası Raisa Vanessa’nın reklam filmi için kamera karşısına geçti.

‘La Casa de Raisa Vanessa’ (Raisa Vanessa’nın Evi) adını taşıyan filmde baş rolü  Yaz Yüceil ile paylaşan Berrak Tüzünataç, macera filmi gibi bir tanıtım filmi çekti.

Filmde Tüzünataç, ünlü bir soyguncu olan baş kahraman Bianca Brigante’yi canlandırıyor. Aşıkları oynayan ikili soygun yapıyor, silah kullanıyor ve başlarını güçlü adamlarla bol bol derde sokuyor.

Reklam filmini instagram hesabından da paylaşan Berrak Tüzünataç övgü dolu yorumlar aldı. Oyuncu filmde, güzelliğiyle de dikkat çekti.

‘La Casa de Raisa Vanessa’ tanıtım filmini çekerken, 1930’larda Amerika’yı kasıp kavuran, haklarında film ve belgeseller çekilen Bonnie ve Clyde’dan esinlenmiş. İki sevgili o dönem banka soyup silahlı çatışmalara girmiş, en sonunda da vurularak öldürülmüşlerdi.

Öte yandan markanın davetine katılan Berrak Tüzünataç geceden görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu, kıyafetiyle de göz kamaştırdı.

Berrak Tüzünataç, macera filmi gibi reklam filmi çekti! 7