Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç ve Tuvana Türkay’ın seksi pozları olay oldu!

Berrak Tüzünataç ve Tuvana Türkay’ın seksi pozları olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – İki başarılı ve güzel oyuncu sosyal medya paylaşımları ile hayranlarının yüreğini zıplattı. Berrak Tüzünataç ve Tuvana Türkay, instagram hesaplarından paylaşımda bulundu, ikili güzellikleri ile göz doldururken, bu pozlar takipçileri tarafından seksi olarak nitelendirildi.

“Hujilenştim” notu ile mayolu bir pozunu yayınlayan Berkak Tüzünataç’ın göğüs dekoltesi dikkat çekerken hayranları ise “Off bu nasıl bir güzellik” diye iltifatta bulundu. Fit vücuduyla dikkat çeken Tüzünataç’a hayranlarından en çok sorulan soru ise yeni bir dizisinin olup olmadığı idi… Oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni yapıldı.

Berrak Tüzünataç ve Tuvana Türkay'ın seksi pozları olay oldu! 8

Tuvana Türkay’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım da hayranları tarafından çok beğenildi. Ünlü oyuncuya güzelliği üzerinden birçok iltifat yapıldı.

En son Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat veren Tuvana Türkay’ın takipçileri, yeni bir projede yer almasını da çok istediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Berrak Tüzünataç ve Tuvana Türkay'ın seksi pozları olay oldu! 9

Tuvana Türkay, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşıma ile de bir hayli dikkat çekmişti. Oyuncunun şu sözleri kendisindeki değişimi anlatıyordu:

“Eskisi gibi aptal bir telaşın peşinde geçmiyor günler. Daha şefkatli şeyler oluyor hayatımda. Bu değişim beni daha insan yapıyor, hissediyorum. Daha çok saç okşamak istiyor ellerim. Kabuklaşıyorum. Düşse kırılmaz, salla devrilmez bir kemik bürüyor iskeletimi. Vazgeçmeyi öğreniyorum. Yalnızlaşan etrafımda hakikat bulmaya başladım. Hakikiler, su yüzüne kendi kendine çıkıyormuş ben başarmadım. Bilirim artık yalnızdır uzun yollarım..”