Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç yine yaptı yapacağını! Sosyal medyayı ikiye bölen bu fotoğraf çok konuşulur!..

Berrak Tüzünataç yine yaptı yapacağını! Sosyal medyayı ikiye bölen bu fotoğraf çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son 2019 yılında Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu ile birlikte Kurşun adlı dizide yer alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç uzun süredir televizyon dizilerinde rol almıyor.

Kurşun dizisi kısa soluklu olan oyuncu, 2020’de Biz Böyleyiz ve Hayalet 3 Yaşam filmlerinde rol aldı.  2021 yılında tasarıma da el atan oyuncu kendi markasını yaratarak birbirinden farklı mayo- bikini koleksiyonu ile takı koleksiyonu hazırladı.

Ekranlarda yeni bir proje anlaşması yapmayan Berrak Tüzünataç son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Daha önce bir sanat çalışması için vücudunda ‘bla’ yazısıyla kameraların karşısına geçen ünlü oyuncu, son paylaşımıyla yine çok konuşulacak.

Berrak Tüzünataç yine yaptı yapacağını! Sosyal medyayı ikiye bölen bu fotoğraf çok konuşulur!.. 7

Berrak Tüzünataç, tüm vücuduna yine aynı yazıyı yazdırıp objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl da verdiği pozun benzerini bu defa balkonda sandalye üzerinde verdi. Fotoğrafta Tüzünataç’ın vücudunun tamamen  boyandığı  dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıl da bir sanat çalışması için sosyal medya hesabı Instagram’a yüklediği fotoğraflarla bir hayli konuşulan oyuncu o fotoğrafların bir amaç için olduğunu devamının da geleceğini söylemişti.

Oyuncunun ‘Özgürlüğün doğuşu’ notunu düştüğü paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Berrak Tüzünataç’ın paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Bazı takipçileri fotoğrafa sanatsal gözle bakarak, ‘Çok güzel’ yorumunu yaparken bazı takipçileri de ‘Utanmıyor musun?’ şeklinde yorumda bulundu. Kimi takipçileri ise oyuncunun elinde ki sigaraya takılarak ‘İçmesen’ yorumunda bulundu.