Ana sayfa Dizi Haberleri Bertan Asllani, Gecenin Ucunda dizisindeki karakteri ile çok etkili mesajlar veriyor!

Bertan Asllani, Gecenin Ucunda dizisindeki karakteri ile çok etkili mesajlar veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisinin ilk bölümünün ardından birçok izleyicinin dikkatini çeken karakterlerin başında Cihangir Işık geliyor. Bertan Asllani tarafından canlandırılan karakter, Işık ailesinin üç oğlundan en küçüğü…

Abisi Ahmet’in hiç de sevmediği birisi Cihangir. Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı Ahmet dışında, Cihangir’in diğer abisi ise Kadir Doğulu’nun canlandırdığı Kazım. Işık ailesinin en küçük oğlu olan Cihangir, aynı zamanda da en şımarık çocuk. Asllani, “Annesinin şımarttığı bir çocuk. Kazım’dan çekinen her şeyi ona bağlı olan bir karakter. Başına buyruk, kendi idealleri için her şeyi yapabilecek bir karakter” diye konuştu.

Cihangir Işık, aşkta da savaşta da her şeyi yapabilir. Hayatını yaşayan iş konusunda ise pek de umurunda olmayan Cihangir karakteri dizinin de en çok dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Aykırı bir kişilik olan ve abileri tarafından da pek sevilmeyen Cihangir’in annesi tarafından bu kadar çok şımartılması aslında günümüz dünyasında benzer durumda olan birçok aileye de örnek teşkil ediyor.

Bertan Asllani, Gecenin Ucunda dizisindeki karakteri ile çok etkili mesajlar veriyor! 7

Çocuk yetiştirme konusunda ailelerin yaptıkları hataların yıllar sonra karşılarına içinden çıkılmaz sorunlar olarak dönmesinin örneğini Cihangir karakterinde bulacaksınız.

Gecenin Ucunda dizi projesinde en sıkıntılı rollerden birisini canlandıran Bertan Asllani de performansı ile önümüzdeki bölümlerin en dikkat çeken isimlerinin başında gelmeye devam edecek. Oyuncu yeni projesi için çok heyecanlı, Asllani, “Takipte kalın, bizi izleyin. Biz çok heyecanlıyım. Umarım, bu heyecanımızı size yansıtırız” dedi.

1990 yılında Makedonya’da dünyaya gelen Bertan Asllani, son yıllarda çeşitli dizilerde yer alarak dikkatleri çekmeyi başardı. Öğrenci Evi isimli dijital dizide yer alan oyuncu, geçen sezon Akrep isimli dizide Efe karakterini canlandırmıştı. Ayrıca yine bir dijital dizi olan Etkileyici isimli projede izlediğimiz oyuncu, son olarak Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizideki Yalın karakteri ile de beğeni toplamıştı.

Müzik ile de profesyonel olarak ilgilenen Bertan Asllani, 13 yaşından itibaren beste yapan ve şarkı söyleyen birisi. Oyunculuk konusunda da kendisini yetiştiren Asllani, diziler sayesinde geniş bir kitle tarafından tanınan birisi haline geldi.