Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral ve Akın Akınözü’lü Tuzak dizisinden gelen fotoğraflar adeta ateş ediyor!..

Bensu Soral ve Akın Akınözü’lü Tuzak dizisinden gelen fotoğraflar adeta ateş ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tv8’in yeni dizisi Tuzak, Bensu Soral ve Akın Akınözü partnerliğiyle oldukça dikkat çeken bir yapım olarak ön plana çıktı.

Yaz aylarında çalışmaları başlayan dizide, Hercai ile şöhreti yakalayan ve ardından rol aldığı Kaderimin Oyunu ile gerek yurt içinde gerek yurt dışında hayran sayısını artıran Akın Akınözü ile en son ekranlara Cam Tavanlar adlı diziyle gelen Bensu Soral’ın uyumu izleyicide merak uyandırdı.

Tuzak’ın setinden gelen yeni fotoğraflar bu merakı gün be gün artırıyor.  Bensu Soral, instagram hesabında partneriyle birlikte yeni bir fotoğraf yayınladı.

Bensu Soral ve Akın Akınözü'lü Tuzak dizisinden gelen fotoğraflar adeta ateş ediyor!.. 7

Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın birlikte pozları, iki oyuncunun hayranları tarafından şimdiden birbirlerine yakıştıkları yorumlarını alıyor.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in, senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun yaptığı dizide ayrıca Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu da yer alıyor. Yeni dizisinde ‘Avukat Umut’ karakteriyle ekrana gelecek olan Akın Akınözü  fotoğraflarda yeni imajıyla dikkat çekiyor.

Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinde sakalları ve saçları uzun olan Akın Akınözü’nün, Tuzak’ta başka bir imajla kamera karşısına geçtiği görülüyor. İlk kez bıyıksız, sakalsız ve daha kısa saçlı görünen oyuncunun yeni imajı da hayranları tarafından beğenildi.