Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyaz Show’daki bu video izleyeni kahkahaya boğuyor

Beyaz Show’daki bu video izleyeni kahkahaya boğuyor

tarafından ker_def

Beyaz Show kamu spotu ile herkesi güldürdü-izle

Beyaz Show dün gece yine çok eğlendirdi. Çilek Kokusu dizi oyuncuları ve Gülben Ergen’in konuk olduğu Beyaz Show’da birbirinden ilginç videolar izleyici ile buluştu. İşte Beyaz Show’dan detaylar..

Gülben Ergen, Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz bu hafta “Beyaz Show”da!

Beyaz Show 6 Kasım Cuma akşamı saat 23:15’de Kanal D ekranında izleyici ile buluştu.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; “Hit”lerin kraliçesi Gülben Ergen, “Çilek Kokusu” dizisinin oyuncuları Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz konuk oldu.

Kahkaha dolu dakikaların yaşandığı Beyaz Show’da Beyaz yine hazırladığı videolarla herkesi güldürdü. Çilek Kokusu dizi setinde Yusuf Çim, Demet Özdemir ve Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı video eğlenceli dakikalar yaşattı.

İşte o video:

YUSUF ÇİM KİMDİR?

Yusuf Çim 26 Eylül 1991, İstanbul doğumlu Türk pop müziği şarkıcısı, oyuncu, sunucu ve eski model. 2011 Best Model of Turkey First Runner Up.

26 Eylül 1991’de İstanbul Fatih’te dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Kendisi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.

2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.

En-Güzel-Yusuf-Çim-Resimleri-11

Müzik kariyeri 2013 Ağustos’da çıkardığı “Olsun Bi Kere” EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.

İlk oyunculuk kariyeri’nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer’in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV’de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki “Başkomiser Tek Tabanca Mustafa” rolünde oynamıştır. Gold Yapım’ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv’de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Burak Mazharoğlu” karakterini canlandırmaktadır.

Sunuculuk kariyeri C Yapım’ın 2015 yılında Show TV için yaptığı “Piramit” adlı yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan’ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın Sunuculuk görevini üstlendi.