Ana sayfa TV Programları Beyaz Show’un tekrarları yayınlanınca kıymeti anlaşıldı!

Beyaz Show’un tekrarları yayınlanınca kıymeti anlaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Beyazıt Öztürk, 22 sezon boyunca Kanal D ekranında Beyaz Show programını yaptı. 2 yıldır yayınlanmayan programın tekrar bölümleri koronvirüs pandemisi nedeniyle yayınları doldurma telaşına düşen Kanal D tarafından yayınlanıyor.

Kanal D, özel olarak hazırlanan kolajlarda farklı yıllardan farklı konukları bir araya getirdi.Yıllar içinde Beyaz Show’un ne kadar büyük değişim geçirdiği de bu görüntülere yansıdı.

Beyazıt Öztürk de ilk başladığından sonraki yıllara değişim sergiledi. Beyaz Show programına katılan ünlü isimlerin de değişimlerini yine izleyiciler yakından görme fırsatı elde etti. Tekrar bölümlerin sağladığı bir diğer farkındalık ise, programın ne kadar naif ve güzel olduğu idi…

Sosyal medyada da Beyaz Show bir hayli övgü alınca, acaba program yeniden başlar mı soruları geldi. 2 sezondur O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, henüz bu konuda konuşmadı.

Ancak tv8’in sahibi Acun Ilıcalı, kendisine sorulan soru üzerine Beyaz Show hakkında ne düşündüğünü anlattı.

Cüneyt Özdemir’in yaptığı canlı yayına katılan Acun Ilıcalı, şu sözleri ile tv8’in kapılarını Beyaz Show’a açtı:

“Beyaz’la kimyamız her zaman tutmuştur ve onunla saatlerce konuşmaktan da büyük keyif alırım. Şimdilerde iki yıldır beraberiz ve ikimiz de ortaya çıkan işten çok mutluyuz. Bunun O Ses Türkiye ile kısıtlı kalmaması gerekiyor ve eğer gerçekten de böyle bir ilgi ve istek varsa Beyaz Show’un ekranlara yeniden dönmesi mümkün olabilir. Beyaz da bunu istiyorsa neden olmasın! Ben bunu yayınlayacak kanal olmaktan gurur duyarım.”

Beyaz Show'un tekrarları yayınlanınca kıymeti anlaşıldı! 7