Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz, canlı yayında şıkır şıkır oynadı!

Biran Damla Yılmaz, canlı yayında şıkır şıkır oynadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Baraj dizisiyle ekrana dönen Biran Damla Yılmaz, instagram üzerinden canlı yayın yaptı. Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, beyazlar içindeydi.

“Sizin için hazırlandım” diyen Biran Damla Yılmaz, Zeynep Bastık şarkılarını sevdiğini söyledi. Yüksek bir enerjisi ile program yapan oyuncu, hem müzik dinledi hem soruları yanıtladı hem de şıkır şıkır dans etti. Oyuncu, zaman zaman kendisini müziğin ritmine kaptırdı ve eğlenceli anlar ortaya çıktı.

“Sen karantinadan sıkıldın mı?” şeklindeki soru üzerine, “Yok ben çok mutluyum. Bayılıyorum, evde kalmaya” diye konuştu. Ancak bu bir espriydi. Oyuncu çok sıkıldığı için, artık bu sürecin bitmesini istiyor. Ancak kolay kolay da bitmeyeceği düşüncesinde.

Biran Damla Yılmaz, “Gördüğünüz gibi hiç hoş değil durumlar. Sizlerin de yardımı ile bu durumu atlatacağız inşallah” diye konuştu.

Arap hayranlarından birçok mesaj geldi.Onunla tanışmak isteyen hayranlarına mesaj yollayan Biran Damla Yılmaz, şöyle konuştu: “Bütün Arap hayranlarıma selamlarımı gönderiyorum. Buraya gelmek isteyenler varmış, gezmek isteyenler varmış. Tanışmak isteyenler, hepsine çok teşekkür ederim. Umarım bir an önce buraya gelebilirsiniz, umarım bir an önce tanışırız.”

Videodan Biran Damla Yılmaz’ın canlı yayınını izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Biran Damla Yılmaz (@bdamlayilmaz)’in paylaştığı bir gönderi ()