Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ile Kerem Bürsin buluşması Fox TV’nin şansı oldu!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin buluşması Fox TV’nin şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sel Çal Kapımı dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Fox TV için hazırlıkları devam eden dizinin okuma provaları devam ediyor. Oyuncuların birbirleri ile kaynaştıkları ve uyumlu bir ekibin oluşmakta olduğu bilgisi geliyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in birbirleri ile ilgili sözleri de iyi bir dizi çiftinin geldiğini gösteriyor. Hem Hande Erçel hem de Kerem Bürsin yaptıkları açıklamalarla birbirlerinden pozitif etkilendiklerini gösterdiler.

Hande Erçel, partneri ile ilk kez tanıştıktan sonra kameralara konuşmuştu. Oyuncu, “Biz yeni tanıştık. Çok tatlı, çok olağanüstü bir insan. Gerçekten çok mutluyum onunla çalıştığıma” diye konuştu.Ayrıca Kerem Bürsin, instagram’da canlı yayına katıldığı sırada Hande Erçel, mesaj bıraktı ve “Kerem, zoom dersimiz yok muydu, seni burada buldum” diye laf attı.

İkilinin bu sempatik halleri hayranları bir hayli mutlu etti. Diziyle ilgili açıklama yapan Kerem Bürsin, provaların iyi geçtiğini anlattı.

Bazı kişilerin sosyal medyada çok klişe bir dizi olduğu yönündeki eleştirisine yanıt veren Kerem Bürsin, “Bence bir çıksın, insanlar izlesin, öyle eleştirilsin. Ona bakarsan çok klişe var. Ama güzel gidiyor. Eğleniyoruz, provalar yapıyoruz. Güzel olacak bence” diye konuştu.

Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel’e bir kez daha iltifatta bulundu. Oyuncu, “Hande çok iyi anlaştık. Hemen güzel bir enerji yakaladık. Bence çok eğleneceğiz sette. Bence önemli olan da o” dedi.

Sette çalışmalar için hazırlandıklarını anlatan Kerem Bürsin, koronavirüs nedeniyle de genelde evde kalmaya çalıştığını belirtti.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in karşılıklı bu pozitif tavırları, Sen Çal Kapımı dizisi için de büyük bir şans.İki ünlü ismin sette de iyi bir uyum yakalaması bekleniyor.