Ana sayfa Sosyal Medya Beyza Şekerci: En büyük mutluluk aşık olduğum adamın kopyasını doğurmak!

Beyza Şekerci: En büyük mutluluk aşık olduğum adamın kopyasını doğurmak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün 21 Haziran Pazar, yani Babalar Günü… Fedakar babaların, çocukların hayattaki direğinin, ailenin reisinin günü. Babalar Günü kutlaması yapan ünlü isimler sosyal medyada üst üste paylaşımlarda bulundu. Beyza Şekerci de hem babası Ömer Şekerci, hem de eşi Engin Hepileri için mesajlar paylaştı.

İntikam dizisinin setinde tanışan ve aşklarını evlilik ile taçlandıran çift, oğulları Can’ın 2018 yılının Ekim ayında dünyaya gelmesi ile hayatlarının en mutlu dönemine başlamıştı. Beyza Şekerci, Babalar Günü dolayısı ile eşi Engin Hepileri için sevgi dolu bir mesaj yayınladı.

Oyuncu, “Bana ay yanlış anlamayın ama Engin beye benziyor dediklerinde o ne demek derdim.. En büyük mutluluğumdur aşık olduğum adamın kopyasını doğurmak. Bilir herkes çok istemiştim, Engin’e, onun çocukluğuna benzemesini. Aşklarım ikiye katlandı. O gözler, kısık bakışlar, saçlar, ten rengi, eller ve daha bir sürüsü.. Şıp demiş ondan düşmüş” diye yazdı.

Oyuncu eşi ve oğlunun fotoğrafını yayınladı ve babalığın ünlü oyuncuya ne kadar da çok yakıştığını anlattı.

Beyza Şekerci, “Aşkın, sevgin, yol arkadaşlığın, ortaklığın ve şimdi de babalığınla sana her gün yeniden aşık oluyorum. Can’la bizim başımıza gelen en güzel şeysin. Babalar günün kutlu olsu” dedi.

Beyza Şekerci: En büyük mutluluk aşık olduğum adamın kopyasını doğurmak! 7