Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 20 Ekim Pazar 4. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 20 Ekim Pazar 4. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 hint dizisi Bıçak Sırtı – Swaragini 4. bölümün özetini videodan izleyebilirsiniz. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Detayları videoda bulabilirsiniz. Ailelerinin yanı sıra iki arkadaşın bir ortak noktası daha vardır. Swara ve Ragini, yakışıklı Lakshya’dan hoşlanır. Lakshya ise iki kız arasında kafa karışıklığı yaşar.

Ragini Lucky ile evlenmeye karar verir. Swara Ragini’nin bu evliliği yapmasını istemez. Shektar’ın da aynı düşüncede olduğunu öğrenen Swara ona bir planı olduğunu söyler. Shektar Swara’nın teklifini kabul edecek mi?

Swara, Ragini’nin söylediklerini anneannesine anlatır. Shobba ise torununa tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Gerçekleri duyan Swara annesi için çok üzülür. Öte yandan Ragini babaannesinin uygun gördüğü kişiyle nişanlanmaya karar verir. Lucky ise babasının mirasından pay alabilmek için Ragini ile evlenmeyi kabul eder. Swara Ragini’nin bu evliliği yapmasını istemez. Lucky’nin Ragini için doğru kişi olmadığını düşünen Swara bu düşüncesini Shektar’a anlatır. Shektar’da Swara’yla aynı düşüncededir. Swara Shektar’a iş birliği teklif eder. Shektar onun bu teklifini kabul edecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı çok yakında Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini
Türü: Romantik, drama
Yapım Yılı: 2015