Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 26 Ekim Cumartesi 10. bölümde Luşki evi terk ediyor!

Bıçak Sırtı 26 Ekim Cumartesi 10. bölümde Luşki evi terk ediyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanan Bıçak Sırtı dizisinde 10. bölüm 26 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.00’de başlayacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

LUKŞİ RAGİNİ’Yİ SEVMEDİĞİNİ SÖYLEYECEK Mİ?

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Lukşi babasının baskısına dayanamaz ve evi terk eder. Ragini ve Swara’nın yanına gelen Lukşi onlara yardım etmek istediğini söyler. Lukşi Swara’ya Ragini’yi sevmediğini söyleyebilecek mi?

Ragini ve Swara Shektar’ın Sharmishtha’yla evlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarına dair birbirlerine söz verir. Parvati torunlarının bu tutumundan çok rahatsız olur. Evini terk eden Lukşi ise Swara ve Ragini’ye yardımcı olmak için onların yanına gider. Ragini Lukşi’yi görünce huzursuz olur ve yanlarından ayrılır. Lukşi Swara’ya Ragini’nin gitmesinin iyi olduğunu söyler. Swara bunu duyunca Lukşi’ye çok öfkelenir. Lukşi Ragini’yi sevmediğini Swara’ya itiraf edebilecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015