Ana sayfa Sosyal Medya Bildiğin oyuncak bebek! İrem Helvacıoğlu’nun çocukluk fotoğrafına çok şaşıracaksınız!

Bildiğin oyuncak bebek! İrem Helvacıoğlu’nun çocukluk fotoğrafına çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteriyle hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu, şu günlerde yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu kez Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı Seni Çok Bekledim isimli dizide oynayacak. Helvacıoğlu, Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı canlandırıyor yeni projesinde.

Bu arada sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor oyuncu. Başarılı performansıyla Sen Anlat Karadeniz dizisinde övgüler alan İrem Helvacıoğlu, aynı zamanda güzelliğiyle de beğeni toplamakta.

İrem Helvacıoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ise çok dikkat çekti. Oyuncu, küçük yaşlarında çekilen bir fotoğrafı paylaştı ve herkesi şaşırttı.

Kendisinin de paylaşımında dikkat çektiği gibi adeta bir oyuncak bebeğe benziyordu. İrem Helvacıoğlu, kendi çocukluk fotoğrafının yanına, kendisine benzeyen bir oyuncak bebek fotoğrafı eklemişti.

Altın sarısı saçları ve masmavi gözleriyle oyuncunun o fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz.

Bu arada İrem Helvacıoğlu’nun gözlerinin o yaşlarda masmavi olduğu da gözden kaçmıyor. Oyuncunun göz rengi sonradan biraz değişmiş. O ayrımı da 2. fotoğrafta görebilirsiniz…

Bildiğin oyuncak bebek! İrem Helvacıoğlu'nun çocukluk fotoğrafına çok şaşıracaksınız! 8

Oyuncunun bu fotoğrafında, küçükken mavi olan gözlerinin, hareli bir yeşile döndüğü görülüyor…

Bildiğin oyuncak bebek! İrem Helvacıoğlu'nun çocukluk fotoğrafına çok şaşıracaksınız! 9