Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ‘gizli aşk’ haberine gayet açık yanıtı çaktı!

Tuba Büyüküstün ‘gizli aşk’ haberine gayet açık yanıtı çaktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, ikiz kızlarının babası Onur Saylak’tan boşanmasının ardından iş insanı Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süre birlikte olan çiftin Mayıs ayında ilişkilerinin bittiği ortaya çıkmıştı. Hatta Evirgen’in şu sıralar Melisa Şenolsun ile birlikte olduğu da biliniyor.

Bu arada Tuba Büyüküstün ise pek ortalarda görünmedi. Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar, sosyal sorumluluk projeleri, kampanyalarla takipçileriyle buluşmakta.

Kızları Toprak ve Maya ile çeşitli pozlarını da paylaşıyor oyuncu zaman zaman. Ancak bugün hakkında gizli bir ilişkisi olduğu ile ilgili haberler kimi medya organlarında yer aldı.

Tuba büyüküstün’ün kendisinden 9 yaş küçük, oyuncu Ekin Mert Daymaz ile ilişkisi olduğu iddia ediliyordu. Gizli aşkının ortaya çıktığı manşetleriyle habere konu olmuştu oyuncu.

Büyüküstün, bu haberler üzerine bir açıklama yapma gereği duydu ve instagram hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Oyuncunun naif sözleri ise dikkat çekti.

Hakkındaki haberi yayınlarken dikkatli cümleler kurmaya çalıştığı görülen oyuncu, “Biliyorum bana aşkı yakıştırıyorsunuz. Adına ilişki diyorsunuz. Benim adıma mutlu oluyor ya da beni yeriyorsunuz… Ama ben, bu aralar kendimle bir ilişki yaşıyorum. Kendimle bitmeyen bir randevudayım. Kendi gözlerimin içine bakıyorum, kendi ellerimi tutuyorum. Önce kendi ruhuma dokunmalı, aşkın kendisi olmalıyım…” yanıtını verdi.

İşte Tuba Büyüküstün’ün ‘gizli aşk’ haberlerine açık yanıtı:

Tuba Büyüküstün 'gizli aşk' haberine gayet açık yanıtı çaktı! 7