Ana sayfa Dizi Haberleri Binnur Kaya hayranlarını çok sevindiren dizi!

Binnur Kaya hayranlarını çok sevindiren dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 doğumlu olan Binnur Kaya, yeni sezonda Kırmızı Oda isimli yeni dizide başrolde yer alacak.Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı dizide ünlü oyuncu terapist olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı dizinin yapımcısı ise OGM Pictures…

Doğduğun Ev Kaderindir ile birlikte Kırmızı Oda dizisi, tv8’e reyting kazandırmak için mücadele edecek. Binnur Kaya hayraları ise bu gelişmeden son derece memnun. Oyuncu, uzun bir süredir ekranda izleyicisi ile iyi bir projede buluşamadı.

2013 yılında Aramızda Kalsın isimli dizide Hüsne olarak izleyicilerin karşısına çıkan Binnur Kaya, sonraki 7 yıl içinde Analar ve Anneler, Bu Sayılmaz, Zengin ve Yoksul isimli yapımlarda rol alan oyuncu, bu projelerin kısa süreli olmasıyla hayranlarını üzmüştü.

Son yıllarda sinemaya ağırlık veren Binnur Kaya, yeniden izleyici ile hem de farklı bir rolle buluşacak. Binnur Kaya’nın terapist gibi ciddi bir roldeki performansının çok iyi olacağını bilen hayranları, sabırsızlıkla diziyi bekliyor. Binnur Kaya için de bu dizinin anlamı büyük olacak.. Zira, ekranda iz bırakabileceği bir proje olarak görülebilir.