Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 11. bölümünde Cem ve Reyhan’ı çok zorlayacak gelişme!

Bir Aile Hikayesi 11. bölümünde Cem ve Reyhan’ı çok zorlayacak gelişme!

tarafından ker_def

18 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek olan Bir Aile Hikayesi dizisinin 11. bölümü ekrana gelecek. Başrollerinde Celil Nalçakan, Songül Öden, Birkan Sokullu ve Olgun Toker’in oynadıkları dizide Cem’in eski sevgilisini Ezgi Eyüboğlu canlandırıyor.

Bir Aile Hikayesi’nin 11. bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte son bilgiler:

Üçüzlerin dokuzuncu doğum günü gelip çatmıştır. Her zamankinden farklı olarak bu yıl ayrı ayrı kutlamak isterler. Ancak bu durum Reyhan ve Cem’i epey zorlayacaktır.

Berk’in doğum günü partisine katılım çok olurken, Beste ve Mahur’un partisi sönük kalır. Beste en yakın arkadaşını bile Berk’in partisine kaptırınca üzüntüden kendini odaya kapatır. Cem ve Reyhan, günün sonunda onu mutlu etmenin yolunu bulacaktır.

Bir Aile Hikayesi 11. bölüm 1. fragmanı:

Mahur, Şakir’in ilaç tedavisini bırakmak istediğini öğrenir. Onu hayata bağlamak için yeni bir neden arayışına girer. Müjde’nin gebelik ihtimali Mahur’a aradığı çözümü verecektir.

Şehnaz’ın sözleriyle yıkılan Beste, Erdem’e görünmeden evden kaçar, kimsenin telefonuna çıkmaz.

Öte yandan Şehnaz hala Erdem’le Ceylan’ı barıştırmaya çalışmaktadır.

Bir Aile Hikayesi 11. bölüm 2. fragmanı:

Oyunu yetiştirmek için gece gündüz prova yapan Berk ve Hülya yakınlaşır. Ancak Derya’nın ani dönüşü Berk’i zor durumda bırakır. İki kadın arasında kalan Berk hiç umulmadık bir seçim yapacaktır.