Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 13 Nisan Cumartesi 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Bir Aile Hikayesi 13 Nisan Cumartesi 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan This is Us’tan uyarlanan Bir Aile Hikayesi 6. yeni bölümüyle 13 Nisan Cumartesi günü ekrandaki yerini alacak. Dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile bir hayli farklı bir yapım ve özel bir izleyici grubuna hitap etmekte.

Songül Öden ve Celil Nalçakan’ın başrolünde oynadıkları Fox TV’nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi, bugüne kadar 5 bölüm olarak ekranda yerini aldı. Ancak bu süreçte kendine has özellikleri ile birçok dizi takipçisinin dikkatini çekmeyi de başardı. 6. bölümde neler olacağı da merak konusu olmakta. Bir Aile Hikayesi dizisinin 13 Nisan Cumartesi günü ekrana gelecek 6. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Diziyi takip edenler özellikle Mahur, Şakir karakterlerinin hikayelerini izlemeyi çok seviyor. Aynı zamanda Mahur’un küçüklük halleri de izleyenlerin beğenisini kazanmakta.

Entrikadan, oyunlardan, lüks konak hayatlarından sıkılan izleyici, Bir Aile Hikayesi’nin olağan hikayesini çoktan sahiplenmiş durumda. Sıcacık ve alternatif konusuyla izleyenlerin gönüllerini çalan dizinin reytingler nedeniyle bitmemesi için izleyici pek çok yorum yapmakta.

Diziden Detaylar…

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

Bir Aile Hikayesi Cumartesi 20.00’de FOX’ta!