Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi 2. sezona Reyhan ve Cem sorunu ile başlıyor!

Bir Aile Hikayesi 2. sezona Reyhan ve Cem sorunu ile başlıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında geçtiğimiz sezonun en beğenilen dizilerinden birisi de Bir Aile Hikayesi idi… Entrikanın ve silahların olmadığı, kavga ve dövüş sahnelerinin yer almadığı bir yapım… Ekraın en naif dizi olarak da öne çıkan Bir Aile Hikayesi, 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak ve Alper Saldıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 2. sezonu 13. bölümle birlikte başlayacak.

Peki 13. bölümde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Reyhan ehliyet sınavına hazırlanırken, Cem en büyük destekçisi olur ancak aynı desteği çocuk yapmak konusunda Reyhan’dan göremez. Reyhan’ın anne olma korkusu çiftin arasını açar.

Bir Aile Hikayesi 2. sezona Reyhan ve Cem sorunu ile başlıyor! 8

Evleneceği gün odasında bilincini kaybetmiş halde bulunan Şakir iki gündür yoğun bakımdadır. Mahur bir an olsun yanından ayrılmaz. Reyhan Mahur’la uzun süredir konuşmamalarına rağmen dayanamaz ve hastaneye gelir.

Erdem Beste’ye hoşuna gideceğini düşündüğü bir sürpriz hazırlar ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Bir Aile Hikayesi 2. sezona Reyhan ve Cem sorunu ile başlıyor! 9

Beste zayıflamak için yepyeni bir yöntem bulur ancak Erdem’in desteğini alamaz. Ceylan’ın ise Erdem’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Sonunda amacına bir adım daha yaklaşmanın yolunu bulur.

Şakir için hastanede bekleyen Berk Nil’in de orada çalıştığını öğrenir. Fırsatını bulup, onunla konuşmaya çabalar ancak bu kez işi çok zordur. Zira Nil’in evlenmek üzere olduğu kişi de aynı hastanede doktordur.

Bir Aile Hikayesi 13. bölüm 2. fragmanı: