Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle!

Bir Aile Hikayesi 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Celil Nalçakan, Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve İrem Sak’ın oynadıkları dizi, geçmiş ve bugün arasındaki hikayeleriyle devam ediyor. 30 Mart Cumartesi akşamı dizinin 4. bölümü ekrandaki yerini aldı.

Bir Aile Hikayesi 5. yeni bölümünde neler yaşanacak? Cumartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi’nin 5. bölümü 6 Nisan’da ekranda yerini alacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

4. bölümde neler oldu?

Reyhan ve Cem, Mahur’u karşılarına alıp evlat edindikleri gerçeğini açıklarlar. Küçük Mahur durumu sindirmeye çalışırken, onlardan tek bir şey ister: Berk gerçeği bilmemelidir.

Güneş ailesi, okuldaki bir kermese katılır. Tüm dikkatlerini zor bir gün geçirmekte olan Mahur’la Beste’ye veren ikili, Berk’in tepkisini çeker. Bir türlü babasının ilgisini çekemeyen Berk sonunda kendisini tehlikeye atacak bir hareket yapar.

Beste şık bir mağazaya iş görüşmesine gider ancak iyi başlayan görüşme hüsranla sonuçlanır. Soluğu Erdem’in yanında alan Beste, ondan duydukları karşısında iyice dağılır.

Berk sosyal medyada Derya’nın tiyatro paylaşımını görür. Sözde bilet almak üzere tiyatroya gider. Orada yönetmenin dikkatini çeken Berk, okumaya çağrılır.

Mahur, kızlarına iş arkadaşı olarak tanıştırdığı Şakir’in aslında gerçekte kim olduğunu açıklamaya karar vermiştir.

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

Bir Aile Hikayesi Cumartesi 20.00’de FOX’ta!