Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi’nde Erdem’in saf aşkına inananlar şoke oldu (14.bölüm fragmanı izle)

Bir Aile Hikayesi’nde Erdem’in saf aşkına inananlar şoke oldu (14.bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Bir Aile Hikayesi dizisi 13. bölümüyle birlikte dün akşam 2. sezonuna başladı.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Alper Saldıran, Olgun Toker, İrem Sak gibi isimleri buluşturan dizinin 14. yeni bölümü 21 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Erdem, aşık olduğu Beste ile kavga ettikten sonra Ceylan’ın evine gitti. Bu durum izleyicilerin gönüllerindeki Erdem sevgisini neredeyse bitirdi. Erdem’in Beste’ye olan saf aşkına tutunan izleyiciler, kendilerini kandırılmış gibi hissediyor. Erdem’in toplumda karşılığı olan bir karakter olduğuna değinen izleyiciler de bu durumun gerçek hayatta çok yaşandığını belirtiyor.

Beste’nin gözyaşları ise izleyicileri de üzdü. Erdem, ayrılmak için bahane mi arıyor? Beste de Erdem’i aldatacak mı? 14.bölümde bu sorular yanıtlarını bekliyor.

Videodan 14.bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz.

13.bölümde neler yaşanmıştı?

Reyhan ehliyet sınavına hazırlanırken, Cem en büyük destekçisi olur ancak aynı desteği çocuk yapmak konusunda Reyhan’dan göremez. Reyhan’ın anne olma korkusu çiftin arasını açar.

Evleneceği gün odasında bilincini kaybetmiş halde bulunan Şakir iki gündür yoğun bakımdadır. Mahur bir an olsun yanından ayrılmaz. Reyhan Mahur’la uzun süredir konuşmamalarına rağmen dayanamaz ve hastaneye gelir.

Erdem Beste’ye hoşuna gideceğini düşündüğü bir sürpriz hazırlar ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Beste zayıflamak için yepyeni bir yöntem bulur ancak Erdem’in desteğini alamaz. Ceylan’ın ise Erdem’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Sonunda amacına bir adım daha yaklaşmanın yolunu bulur.

Şakir için hastanede bekleyen Berk Nil’in de orada çalıştığını öğrenir. Fırsatını bulup, onunla konuşmaya çabalar ancak bu kez işi çok zordur. Zira Nil’in evlenmek üzere olduğu kişi de aynı hastanede doktordur.