Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinin final yapmaması için büyük bir neden var!

Bir Annenin Günahı dizisinin final yapmaması için büyük bir neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Bir Annenin Günahı dizisinin reyting sonuçları düşük gelmeye devam ediyor. Dizi bir türlü izleyiciye kendisini kabul ettiremedi ve beklenen yükselişi de sergileyemedi. Özge Özberk ile Musa Uzunlar’ı başrolde buluşturan dizide Emre Kınay ve Pamir Pekin gibi önemli isimler de bulunuyor.

Ayrıca dizinin genç yeteneklerinden Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas da Yusuf ve Yağmur karakterleri ile izleyicileri mest ediyor. 2020 yılındaki diziler arasında en iyi çiftlerden birisinin de Yazıcıoğlu ile Barlas’ın canlandırdığı karakterler olduğunu düşünen geniş bir hayran kitlesi var.

Filipinler’de rekorlar kırmış olsa da uyarlama olan Bir Annenin Günahı dizisi Türkiye’de tam da kendisini anlatamadı. Ancak Yağmur – Yusuf çifti izleyicilere çok sempatik geldi. Dizinin sırf bu çift için bile izlenmesi gerektiğini belirten hayranlar, final yapmasından çok korkuyor.

Dün akşam yayınlanan 5.bölüm büyük beğeni topladı. Yapımın gün değiştirme ihtimali de sorgulanıyor ama hafta sonları başarılı olamayan bir yapımın hafta için pek bir şansı olmayacağı da biliniyor.

Kanal D’den daha fazla tanıtım yapmasını isteyen dizi hayranları, sosyal medyada bu çifti çok beğendiklerini belirten yorumlarıyla dikkat çekiyor. Bakalım Kanal D, reytingleri düşük seyreden bu dizisi için nasıl bir yol izleyecek?

Bir Annenin Günahı dizisinin final yapmaması için büyük bir neden var! 9

Bir Annenin Günahı dizisinin final yapmaması için büyük bir neden var! 10

Bir Annenin Günahı dizisinin final yapmaması için büyük bir neden var! 11