Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerin efendisi Gönül Dağı’na 8 kat fark attı!

Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerin efendisi Gönül Dağı’na 8 kat fark attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Cumartesi akşamları televizyon kanalları arasındaki dizi rekabetinde önemli gelişmeler var. TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dün akşam da tüm kategorilerde birincilikler alarak müthiş bir sıçrama yaptı. Kuzey Yıldızı totalde ikinciliğe düşerken, AB grubunda ise 3’lü oranların altına gelerek şaşkınlık yaşattı. Bir de Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nın durumu dikkat çekiyor.

Çarşamba günlerinden Cumartesiye alındıktan sonra Sen Çal Kapımı adeta kurtuluşu buldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin beğeniyle izlenen romantik komedi dizisi, reytingleri de artırmayı sürdürüyor. Dün akşam da dizinin 5’li oranlara tutunacağının işaretleri verildi. Tüm gruplarda reytinglerini artırmayı başaran Sen Çal Kapımı, umut veren sonuçlarıyla dikkat çekiyor.

Diziyle ilgili bir başka ilginç durum da herkesin dikkatini çekiyor. Sosyal medyada o kadar güçlü bir desteğe sahip ki, dün akşamın sosyal reytinglerinde Sen Çal Kapımı dizisinin yarattığı etkileşim muazzam…

Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranında 8-9 arası reytingleri ile olay yaparken, 5’li oranlardaki Sen Çal Kapımı ise sosyal medyada rakibine adeta fark üstüne fark attı.

Gönül Dağı’nın efeliği televizyon reytinglerinde geçiyor iken, Sen Çal Kapımı da sosyal medyanın kralı konumunda…

Adba TV’nin dün akşamki verilerine göre Sen Çal Kapımı dizisi için toplam 274 bin 077 ileti paylaşıldı… Gönül Dağı dizisi için ise sadece 34 bin 625 ileti sosyal medyada yer aldı. Aradaki fark 8 kat Sen Çal Kapımı lehine…

Kuzey Yıldızı dizisi totalde 8’li oranlarla ikincilik elde ederken, sosyal medyada ise Sen Çal Kapımı dizisinden 32 kez fark yedi.

Sonuçta sosyal medyanın televizyon reytinglerine bir etkisi yok ama artık hayatın bu dijital mecralarda döndüğü düşünülür ise Fox TV dizisinin ne kadar muazzam bir başarı kazandığı da daha net anlaşılır.

Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerin efendisi Gönül Dağı'na 8 kat fark attı! 10