Ana sayfa Dizi Haberleri Zenginlik kasmak yok! Aldatma, yalan, silah yok! Gönül Dağı var TRT1’de güneş gibi parlıyor!

Zenginlik kasmak yok! Aldatma, yalan, silah yok! Gönül Dağı var TRT1’de güneş gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları güneş gibi parlayan bir dizi var… Eskişehir Sivrihisar’da çekimleri devam eden Gönül Dağı’ndan bahsediyoruz. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizide hem tanınmış isimler hem de yeni yüzler görebilirsiniz. Dizi hem hikayesi hem karakterler hem de ortamı ile buram buram Anadolu kokuyor…

Anadolu insanının saflığı, mertliği, misafirperverliği, gönül gözünü yansıtan bir hikayeyle ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde birçok yapımda görüp de rahatsız olduğunuz öğeler de yok.

Zenginliğin ve gösterişin ortasında hayali bir dünya yok bu dizide… Birbirlerini aldatan çiftler, dostunun arkasında iş çevirenler yok bu dünyada… Yalana dolana başvurarak menfaat sağlamak da yok. İhanet yok, silahlar patlamıyor, kimse kimseyi kaçırmıyor. İntikam hırsıyla yanıp tutuşan ve ortalığı ateşe verenler de yok.

Gönül Dağı dizisinde samimiyet var, insan var, gönül var, vicdan var, sıcaklık var… TRT1 ekranlarında güneş gibi parlayan dizinin ilk 4 bölümü izleyicilerin gönüllerini de kazanması bakamından çok önemli bir sınavdı.

Zenginlik kasmak yok! Aldatma, yalan, silah yok! Gönül Dağı var TRT1'de güneş gibi parlıyor! 7

Bu sınav başarıyla verildi. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Gönül Dağı hayranları diziyi öve öve bitiremedi… Bir izleyicinin şu sözlerine birçok kişi de destek verdi:

“Sefer gibi, Ramazan gibi saf ve temiz seven insanlar mutlu olmak için bir şansı hak etmiyor mu arkadaşlar? Köşkler-yalılar yok, şirketler-CEO’lar yok, lüks arabalar yok, açık-saçık dekolteli kadınlar yok. Aldatma yok, cinsellik yok, yasak aşk yok, arkadaşın arkasından iş çevirme yok, yalan-dolan-dolandırıcılık yok… Bunları arayan arkadaşlar haberiniz olsun; Anadolu var, gerçek aşk var, sevgi var, emek var, ekmek parası var… Onur-gurur-şeref-haysiyet-saflık var. Kalbinde, gönlünde birisi varsa bir başkasına bakmak dahi yok ve biz Yeşil Deniz’den sonra bunları çok özledik ve sonunda sesimizi yine TRT duydu çok şükür…”

Gönül Dağı dizisinin birçok hayranı da benzer düşüncelerde. Reytingleriyle de iyi sınav veren, gönüllere girdiğini ispatlayan TRT1 dizisi, son dönemin yükselen yıldızı konumunda. İşte dizinin 4. bölümü: