Ana sayfa Sosyal Medya Bir deli kuyuya taş attı, Tolga Sarıtaş’ın başına bela oldu!

Bir deli kuyuya taş attı, Tolga Sarıtaş’ın başına bela oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz  – Geçtiğimiz sezon Söz dizisinde Yavuz Karasu olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, bu sezona ise Ferhat ile Şirin dizisiyle başlamıştı. Ancak dizi kısa sürede hem de final bile yapılmasına izin verilmeden yayından kaldırıldı.

Tolga Sarıtaş hayranları dizinin bu şekilde ortada bırakılmasından bir hayli rahatsız olmuştu. Ancak Sarıtaş, konu hakkında bir tepki vermemeyi tercih etti. Sarıtaş için önceki ay asparagas bir iddia ortaya atıldı. Bilginin asparagas olduğunu bile bile birçok internet sitesi sırf reyting uğruna haber yapınca bu sefer Tolga Sarıtaş zor durumda kaldı.

Çukur dizisinde Çivi karakterine hayat vereceği yönündeki asparagas bir anda büyüdü ama oyuncunun ajansı üzerinden yaptığı böyle bir şey olmadığı açıklamasını pek az internet sitesi yayınladı.

Sonuçta da birçok izleyici sanki Tolga Sarıtaş Çukur’da rol alacakmış gibi aklında kaldı.Ünlü oyuncu hala bu mesele ile uğraşıyor. Arkadaşları ile buluşan ve yemek yiyen Sarıtaş’a çıkışta Çukur dizisi soruldu.

Sarıtaş, “Gerekli açıklamayı sosyal medya hesaplarım üzerinden zaten yapmıştım. Öyle bir şey yok arkadaşlar, çıkan haberler doğru değil” açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada ortaya çıkan bir asparagasın sorumsuz internet siteleri yüzünden hem de tık alma pahasına yayınlanarak devam ettirilmesi, ki en acısı böyle bir gelişmenin olmadığını bile bile haber yapanlar olması, internet basınının da geldiği noktayı özetliyordu.

Sitemiz aracılığıyla bu asparagası daha önce de ilan etmiştik, yine aynı şekilde Sarıtaş’ın Çukur’a katılmayacağını, böyle bir gündemin olmadığını hatırlatıyoruz.