Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar bitiyor ama Berk Cankat hikayesi bitmeyecek!

Bir Deli Rüzgar bitiyor ama Berk Cankat hikayesi bitmeyecek!

tarafından zk zk
Berk Cankat, gözümüzün önünde öyle değişimler geçiriyor ki izleyenler de hem şaşkınlık hem de hayranlıkla izlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon oynadığı Gülizar dizisindeki rolüyle ekrandaki varlığını hissettiren Berk Cankat, Bir Deli Rüzgar’da ise deli fişek karakterini bürünmesiyle de şaşırttı.

Her rolüyle bir başka türlü gelmeyi beceren Berk Cankat, kendini her yeni projede daha da çok geliştiriyor.

Fox TV’nin Bir Deli Rüzgar’ı reytingleri düşük olması nedeniyle 6. bölümde bitirme kararına karşın, Berk Cankat’ın hikayesi ekranda yazılmaya devam edecek.

Bir başka projede kimbilir nasıl bir değişimle onu göreceğiz ama heyecan veren bir oyuncu olduğu kesin!

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da Berk Cankat’ın yıllar içerisindeki değişimini bakın nasıl anlatıyor:

“Bu enerji Berk’i başka bir yere taşıyacak

Bir Deli Rüzgar başlamadan önce “Tanıtım çok güzel ve kesinlikle dikkat çekiyor ama şarkıcı kız hikayelerinin Yeşilçam’da doktorasını yaptığımız için hiç heyecan vermiyor. Umarım yanılıyorumdur” diye yazmıştım. Başlayalı birkaç hafta oldu ve ben diziye bayıldığımı itiraf etmeliyim. Beklentimin çok üstünde bir reji ve oyunculuk performansı izliyorum. Pınar Deniz karakteri adeta yaşıyor. Berk Cankat için söylenecek çok daha fazla sözüm var. Berk’i Güzel Köylü dizisinden beri tanıyorum.

Bir Deli Rüzgar bitiyor ama Berk Cankat hikayesi bitmeyecek! 7

Kafasını işine ve nasıl daha çok gelişeceğine takmış bir isim Berk. Gerisiyle ilgilenmiyor. Arka arkaya başrolünde müziğin olduğu üç dizi yaptı. Yıldızların Altında, Gülizar ve Bir Deli Rüzgar. Aslında her biri kendisini daha da zorladığı bir işti. Köydeki Cemal’den bir pop stara dönüştü. Seyirci için hızlı bir geçiş oldu. Sonra bir veteriner olarak karşımıza çıktı. Onda da seyirci bu işe biraz mesafe koydu.

Ama Deli Rüzgar’da Berk Cankat üstündeki delikanlı enerjisini atmış ve adam enerjisini doldurmuş. Kesinlikle ekranda erkek enerjisi daha yüksek. Bu da duruşuna, tavrına, oyunculuğuna yansımış. Bu iş belki çok yüksek reytinglere imza atmıyor ama şundan eminim bu iş Berk Cankat’ı başka bir yere taşıyacak.”